معرفی و دانلود کتاب زردشتیان pdf + خلاصه رایگان

باورها و آداب دینی آن‌ها

۳.۲(از ۶ امتیاز)
مری بویس، عسکر بهرامی

معرفی کتاب زردشتیان

کتاب زردشتیان نوشتهٔ مری بویس و ترجمهٔ عسکر بهرامی است. گروه انتشاراتی ققنوس این کتاب را منتشر کرده است. کتاب حاضر از باورها و آداب دینی زردشتیان سخن گفته است.

درباره کتاب زردشتیان

چاپ چهاردهم کتاب زردشتیان در سال ۱۳۹۵ منتشر شده است. عسکر بهرامی در این اثر باورها و آداب دینی زردشتیان را شرح داده است. این اثر در ۱۴ فصل نگاشته شده که عنوان آن‌ها عبارت است از «زمینه»، «زردتشت و آموزه‌هایش»، «استقرار مزداپرستی»، «سده‌های نانوشته»، «دورهٔ هخامنشی»، «دورهٔ سلوکی و اشکانی»، «اوایل دورهٔ ساسانی»، «اواسط دورهٔ ساسانی»، «اواخر دورهٔ ساسانی»، «دورهٔ خلفا»، «دورهٔ ایلخانان، راجه‌ها و سلاطین»، «دورهٔ صفویه و مغولان هند»، «دورهٔ قاجار و بریتانیا» و «سدهٔ بیستم میلادی».

خواندن کتاب زردشتیان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ آیین‌ها و باورهای زردشتی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زردشتیان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زردشتیان
قیمت کتاب:۱۲۶۰۰۰ تومان

Amir Mahdi
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۲

کتابی خوبی که مترجم به دلخواه خودش مطلاب رو حذف یا اضافه کرده،پیشنهاد میکنم متن انگلیسی را با ترجمه مقایسه کنید‌.