کتاب زن خوشبخت
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زن خوشبخت
«زن خوشبخت» نوشته اسکات هالتزمن(۱۹۶۰-) روانپزشک و نویسنده آمریکایی است.
زنان خوشبخت و سعادتمند در واقع کسانی هستند که میدانند چگونه- ظاهراً به سادگی و بدون زحمت- آن نوع ارتباط عاشقانه و محبتآمیزی را که خواهان آن هستند، شکل دهند. آنها به جادوی چگونه ارتباط برقرارکردن با یک مرد بهخوبی پی بردهاند؛ تا آنجا که همسرشان خواهان ارتباط بیشتری خواهد بود. و حال، شما هم مواد خامِ ساختن ارتباطی از این نوع را در اختیار دارید. شما هم مثل دیگران فردی را انتخاب کردهاید که میخواهید زندگیتان را با او شریک شوید. شما او را پیدا کردهاید؛ چرا که آن ویژگیهای شخصیتیای که میخواستید دارا بوده است. او شما را جذب خود کرده، ارزشها و معیارهایش را با شما قسمت کرده است. او همان چیزهایی را از زندگی میخواهد که شما میخواهید. شما و او، هر دو با هم تصمیم گرفتهاید در زندگی هم شریک شوید، غمها و شادیهایتان را قسمت کنید و همیشه و همهجا همراه هم باشید تا زمانیکه مرگ شما را از هم جدا کند.
مطالعات نشان داده است که مغز زنها متفاوت از مردهاست و این مغزها توسط مجموعهی متفاوتی از هورمونها عمل میکنند. نوع ارتباطی که زنها برقرار میکنند بیشتر عاطفی و احساسی است؛ آنها بهتر میتوانند احساساتشان را بیان کنند و از سِنسورهای بسیار حساسی نسبت به مشکلات زندگی برخوردارند. زنها ظرفیت شگفتانگیزی برای مراقبت، حمایت و کمک به دیگران دارند؛ نه به بهای نادیدهگرفتن صِرف نیازهای خودشان، بلکه با استفاده از این استعدادها و تواناییها با مشارکت یکدیگر نیازهای تمام افراد خانواده تأمین میشود.
ارتباطی که شما بهدنبالش هستید، همهاش همین است؛ به همین سادگی! کتاب راز زنان خوشبخت به شما نشان میدهد که زنان دیگر با استفاده از چه راهکارهایی محبت و علاقه را در همسرانشان ایجاد میکنند تا شریکی ایدهآل در یک زندگی کامل و رضایتبخش باشند و اینکه آنها چگونه به ایجاد یک ارتباط قویتر و عاشقانهتر و باثباتتر به همسرانشان کمک میکنند. شما شایستهی برخورداری از تمام این راهکارها هستید.
۷ راز موفقیت زنان
مؤثرترین ابزار تربیت کودکان؛ قدرت تشویقالیزابت هرتلی بروئر
زنان توانمند؛ راهنمای همهی زنان به سوی زندگی موفقلوئیز ال. هی
فرزندان ما جواهرند ولی ما آهنگریممسلم تسابحجی
زنان هوشمند چگونه می اندیشند و چگونه رفتار می کنند؟سیدشمسالدین حسینی
موفقها چگونه یک فیل را میخورند؟ چیزی نیست که نتوانید از عهدهاش برآییدابراهیم علی عزیزی
۱۳۱ گفتگوی خلاقانه برای زوجینجد جورچنکو
اندیشههای دللوئیز ال. هی