دانلود و خرید کتاب ۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن جین کمپ ترجمه ابوالفضل امیریان
تصویر جلد کتاب ۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن

کتاب ۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن

معرفی کتاب ۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن

«۱۵۰ بازی و فعالیت عددی برای تقویت ذهن» نوشته جین کمپ(-۱۹۲۶) و کلیر والترز است. یادگیری باید براساس سرگرمی باشد. کودکان پیش‌دبستانی تمایزی بین کار و بازی و یا بازی و یادگیری قائل نمی‌شوند. تا زمانی که کودک از آنچه انجام می‌دهد لذت می‌برد، یادگیری و آموزش را کاملاً با آغوش باز می‌پذیرد. کودکان دنیای پیرامون خود را از طریق بازی کشف می‌کنند، ولی نمی‌توانند همیشه خودشان بازی‌هایشان را سازماندهی و اداره کنند. به همین دلیل، کودک به مشارکت شما نیازمند است. بنابراین همه‌ی بازی‌ها، سرگرمی‌ها و فعالیت‌هایی که در این کتاب طراحی شده، برای این است که شما و فرزندتان آن‌ها را با هم انجام دهید. آموزش ممکن است جدی باشد، ولی بازی‌ها لذت‌بخش و سرگرم‌کننده‌اند. پس همان‌طور که بازی می‌کنید، با هم حرف بزنید، بخندید و در مواقع لزوم کودکتان را راهنمایی کنید. این کتاب پر است از بازی‌ها و فعالیت‌هایی که کودکتان را شیفته خود می‌کند و به او همه چیز را درباره‌ی دنیای اعداد و منطق یاد خواهد داد. بسیاری از مهارت‌هایی که کسب می‌کند، در آینده در زمینه‌ی ریاضی و خواندن به کودکتان کمک خواهد کرد. فصل اول این کتاب، در ابتدا به بازی‌های شمارشی و تشخیص اعداد می‌پردازد. ممکن است نیاز داشته باشید تا به طور مرتب به این فصل مراجعه کنید، چرا که مهارت‌های ریاضی کودک به مرور زمان افزایش می‌یابد و هربار که یک بازی انجام می‌دهد، سطح فهمش بیش‌تر می‌شود.
۱۳۹۹/۰۹/۲۷

کتاب رو خریدم ولی نمیتونم دانلودش کنم