کتاب رئیس جمهور در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب
خواندن نظراتمعرفی کتاب رئیس جمهور در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب
«رئیس جمهور در رهنمودهای رهبر معظم انقلاب» نوشته داود مهدویزادگان است.
در مقدمه کتاب آمده است:
ما با انتخابات به عرصۀ سیاست گام مینهیم؛ گامی سیاسی و سرنوشتساز. در این گامِ ملّی، تدبیر است و توصیف. تدبیر، سخن از عقل است و توصیف، سخن از عشق و وصف حال. شور و اندیشه، عقل و عشق، توأمان از باب انتخابات وارد عرصۀ سیاست میشوند. ما، با عشقِ به تعالی معنوی ملّت، خردورزی نموده، از گذر انتخابات، دفتر سرنوشت خود را ورق میزنیم. چنین آمدنی ستودنی است؛ آمدنی عاقلانه و عاشقانه، عشق، دست عقل معاش را میگیرد تا به زمین نیفتد و آنچنان «زمینی» نشود که عالم معنا را فراموش کند و عقل معاش هم دست عشق را میگیرد تا کنجِ عزلت را اختیار نکند و تشنگان معنا را محروم نسازد.
اینگونه است که سیاست معنادار میشود و در مسیر تعالی معنوی قرار گرفته و از ورطۀ پوچی و این جهانی شدن رهانیده میشود. پس آمدن ایران اسلامی به عرصۀ سیاست، عقلانی و عاشقانه است و هنر بدیع ایرانیان در دنیای جدید، در چنین آمدنی است. «طرح نوِ» ایرانیان در حضور سیاسیشان، عقلانی ـ معنوی بودن است؛ الگویی که تا کنون برای دنیای سیاست و سازندگان و کارگزاران امروز آن، ناشناختنی باقی مانده است. پس باید قدری از آن، سخن گفت تا الگوی «حضور سیاسی ایران اسلامی» را فهمپذیر کرد. این الگو را از گذر انتخابات ریاست جمهوری و از زبان ولایت و اسلام فقاهتی پی میگیریم.
درسنامه طلایی بیماری های گوش، حلق و بینی
اعتماد نمکیسمیه شریفی خواه
تو هم غمگینی؟محمدحسین روشناس
خلاقیت در زندگی شخصیدیوید کاکس
اگزیستانسیالیسم و تئاتریوسف فخرایی
جزیره آشورادهعلیرضا هاشمی نیا (دلنشین شالی)
روحانیت و دولت مدرن
پنج قرار عاشقی در یک روزمهدی شریفی
معنا و ساختار علم دینیقاسم بابایی
خاکریز اقتصادیمحمدجواد توکلی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب مفیدی است. به نظرم یادداشت کردن مطالب کتاب، یا مطالعهی چندبارهی کتاب، میتواند استفادهی ما از کتاب را بیشتر کند.