کتاب معجزه گفتوگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکم
معرفی کتاب معجزه گفتوگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکم
«معجزه گفتوگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکم» نوشته دکتر سوزان هِیتلر(-۱۹۴۵)، است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
به ازدواج معتقدم؛ زیرا ازدواج دری گشوده به ارزشمندترین مواهب زندگی است؛ از صبحانه سادهای که در آغاز روز در کنار همسرمان صرف میکنیم تا محبت و صمیمیتی که تنها در میان همسران یافت میشود. به نظر من ازدواج بزرگترین موهبت زندگی و ساختار بنیادین یک جامعه پایدار است.
اما ازدواج واقعا چیست؟ ازدواج از لحاظ قانونی، یک پیمان دوجانبه برای مشارکت محسوب میشود و از لحاظ عاطفی، شما را مقید میکند تا زندگی خود را با دیگری قسمت کنید؛ در کنار یکدیگر باشید، دست به دست هم دهید و به یکدیگر دل ببندید. با ازدواج متعهد میشوید که نیروهای خود را در این امور روی هم بگذارید: مسائل مربوط به خانه و مسکن، امور مالی، فرزندان، امور زناشویی، تفریح و سرگرمی، کمک کردن به رشد شخصیت یکدیگر، حمایت از یکدیگر در ناکامیها، پیروزیها را با هم جشن گرفتن و خلاصه، موسیقی زندگی را با هم نوشتن.
این کتاب برای چه کسانی نوشته شده است؟
ارتباطات بخش مهمی از زندگی است که در تلخ کامیها و شادکامیهای ما نقش بسزایی دارد، اما در آموزشهای رسمی چیزی درباره آن گفته نمیشود. هر کسی میتواند عاشق شود و هرکسی میتواند رابطه زناشویی برقرار کند، اما همه ما برای حفظ روابط خوب و صمیمانه به بینش و آگاهی نیازمندیم.
این کتاب برای افراد متأهل نوشته شده است یا کسانی که امیدوارند ازدواج کنند: زوجهای جوانی که در آستانه ازدواج قرار دارند؛ افرادی که به ازدواج میاندیشند؛ زوجهایی که از روابط آشفته و نابسامان خود رنج میبرند و زوجهای خوشبختی که میخواهند مهارتهای ارتباطی خود را بهتر کنند.
اصول و راهکارهای این کتاب، چون روغنی است که حرکت چرخدندههای زندگی را روان میسازد و مانع تکانهای شدید آن میشود.
بقول ارسطو در پایتخت،اکه آدم ازدواجیی هستین،قبلش حتما اینو بخونید...
من اینکتاب رو قبلا بصورت فیزیکی تهیه و مطالعه کردم توجه کنید برای اینکه دستورات کتاب رو انجام بدید لازمه یه مقدمه و مطالعاتی وسیع درباره روابط زن و مرد داشته باشید بعدا به کتاب رجوع کنید چون اینکتاب مثل کتاب
این کتاب رو از دخترداییم امانت گرفتم و خوندم. . . . کتاب خوبی بود و راهکارهایی برای حل مشکلات داشت که یکیش سم زدایی بود. . . 🌸 مثلا خانم میخواد بره خرید آقا میگه منم میام! خانم ممکنه فکر کنه همسرش میخواد محدودش کنه
خیلی خوبه حتما توصیه میکنم بخونید. فقط ارائه راهکارش کمه، احساس میکنم مثالهاش واقعی نیست، درواقع حالتی رو نشون میده که هر دو طرف در حال رعایت اصول گفتگو هستند ... ولی اگر یکی رعایتش نکنه چه کار کنیم؟ که
یک کتاب فوق العاده با مثالهای کاربردی برای زوجین جوان
به نظرم حتما بخونیدش خیلی کاربردیه