معرفی و دانلود کتاب امروز چیزی ننوشتم + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب امروز چیزی ننوشتم

کتاب امروز چیزی ننوشتم

گزیده داستان‌ها و نوشته‌ها

۲.۰(از ۱ رأی)
نوع کتاب

قیمت:

۱۶۵,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب امروز چیزی ننوشتم

کتاب الکترونیکی امروز چیزی ننوشتم، نوشته دانیل خارمس و ترجمه رضا مرتضوی، با عنوان فرعی گزیده داستان‌ها و نوشته‌ها، از سوی گروه انتشاراتی ققنوس منتشر شده است. این مجموعه خواننده را با بخش‌هایی از نوشته‌های نویسنده‌ی روس آشنا می‌کند؛ نویسنده‌ای که با داستان‌های کوتاه و نامتعارف، موقعیت‌های روزمره را به صحنه‌هایی غریب، طنزآمیز و گاه تلخ تبدیل می‌کند. در آثار خارمس، روایت‌های کوتاه، رخدادهای غیرمنتظره و کنار هم قرار گرفتن اتفاق‌های ظاهراً بی‌ربط، نقش مهمی دارند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب امروز چیزی ننوشتم

دانیل خارمس از چهره‌های ادبیات آوانگارد روسیه در دوره‌ی شوروی و از نویسندگانی است که با شیوه‌های متعارف روایت فاصله می‌گرفت. نوشته‌های او گاهی تنها چند سطرند و به‌جای پیش بردن داستانی معمول، با منطق نامنتظره‌ی خود، برداشت خواننده از اتفاق‌های عادی را بر هم می‌زنند. طنز سیاه، موقعیت‌های ابزورد، شخصیت‌های عجیب و پایان‌های ناگهانی از ویژگی‌های شناخته‌شده‌ی آثار او هستند.

مجموعه‌ی امروز چیزی ننوشتم گزیده‌ای از داستان‌ها و نوشته‌های خارمس است. عنوان کتاب نیز به یادداشتی کوتاه از او اشاره دارد که در آن می‌نویسد امروز چیزی ننوشته است و بلافاصله این موضوع را بی‌اهمیت می‌شمارد. چنین لحنی با نگاه بازیگوشانه و نامتعارف او به نوشتن و زندگی تناسب دارد.

خلاصه کتاب امروز چیزی ننوشتم

این کتاب برخلاف مجموعه‌ای با یک داستان پیوسته، از نوشته‌های گوناگون تشکیل شده است. در این روایت‌ها ممکن است اتفاقی ساده به نتیجه‌ای نامعقول برسد، شخصیت‌ها بی‌مقدمه از صحنه حذف شوند یا زنجیره‌ای از رویدادها بدون رابطه‌ی منطقیِ معمول دنبال یکدیگر بیایند. خارمس از همین گسست‌ها برای ساختن موقعیت‌هایی استفاده می‌کند که هم خنده‌آورند و هم می‌توانند حس سردرگمی یا ناراحتی ایجاد کنند.

در آثار او، کوتاهی متن لزوماً به معنای سادگی آن نیست؛ گاهی یک روایت چندسطری با حذف توضیحات و کنار گذاشتن پیوندهای معمول داستان‌گویی، خواننده را وادار می‌کند درباره‌ی منطق روایت و انتظاراتش از ادبیات دوباره فکر کند.

چرا باید کتاب امروز چیزی ننوشتم را بخوانیم؟

این مجموعه فرصتی برای آشنایی با شیوه‌ی متفاوت داستان‌گویی خارمس است؛ شیوه‌ای که در آن اتفاق‌های کوچک و معمولی ممکن است به موقعیت‌هایی عجیب و غیرقابل‌پیش‌بینی تبدیل شوند.

داستانک‌های کوتاه کتاب با طنز سیاه و پایان‌های ناگهانی، انتظارهای رایج از روایت را به چالش می‌کشند و خواننده را با شکل دیگری از داستان‌نویسی روبه‌رو می‌کنند.

کنار هم قرارگرفتن شوخی، پوچی و موقعیت‌های تلخ، امکان بررسی مرز میان خنده و ناراحتی را در نوشته‌های خارمس فراهم می‌کند.

خواندن کتاب امروز چیزی ننوشتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات روسیه، داستان‌های کوتاه و ادبیات آوانگارد مناسب است. کسانی که از روایت‌های غیرمتعارف، طنز تلخ و داستان‌هایی با پایان‌های غیرمنتظره لذت می‌برند، می‌توانند با جهان ادبی خارمس در این مجموعه آشنا شوند.

درباره دانیل خارمس

دانیل خارمس (۱۹۰۵–۱۹۴۲)، نویسنده، شاعر و نمایشنامه‌نویس روس، از چهره‌های جریان آوانگارد ادبیات شوروی بود. او از بنیان‌گذاران گروه ادبی اوبریو (OBERIU) به شمار می‌رفت؛ گروهی که در دهه‌ی ۱۹۲۰ با رویکردی تجربی به شعر، نمایش و روایت، از شیوه‌های متعارف هنر فاصله می‌گرفت. خارمس در نوشته‌هایش از منطق معمول داستان‌گویی عبور می‌کرد و با استفاده از موقعیت‌های نامعقول، طنز سیاه و روایت‌های موجز، تصویری متفاوت از زندگی روزمره می‌ساخت.

او در دوران فعالیت ادبی‌اش برای کودکان نیز می‌نوشت، اما بسیاری از آثارش برای بزرگسالان در زمان حیاتش منتشر نشدند. خارمس در سال ۱۹۴۱ بازداشت شد و در سال ۱۹۴۲، در دوران محاصره‌ی لنینگراد، درگذشت. نوشته‌های باقی‌مانده از او بعدها انتشار گسترده‌تری یافتند و جایگاهش در ادبیات مدرن روسیه و ادبیات ابزورد بیش از پیش شناخته شد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب امروز چیزی ننوشتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابامروز چیزی ننوشتم
عنوان دیگرگزیده داستان‌ها و نوشته‌ها
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهدانیل خارمس
مترجمرضا مرتضوی
انتشاراتگروه انتشاراتی ققنوس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۱۰/۰۵
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۱۰.۹۸ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۲۷۸۰۸۰۵
تعداد صفحه‌ها۲۳۲ صفحه
قیمت کتاب۱۶۵۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵
نظری برای کتاب ثبت نشده است.