کتاب جین ایر
خواندن نظراتمعرفی کتاب جین ایر
«جین ایر» مشهورترین شارلوت برونته(۱۸۵۵-۱۸۱۶)، نویسنده زن انگلیسی است. این رمان که مورد اقتباسهای سینمایی و هنری گوناگون قرار گرفته است در اینجا در مجموعه کتابهای رمان های مصور عرضه شده است.
شیطان زیر آفتاب
ماجراهای شرلوک هلمز (جلد اول)امین توکلی
ماجراهای جدید فرانتسکریستینه نوستلینگر
روباه و بزمونا دهدشتی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خواهران برونته(برانته): شارلوت،امیلی و آن. امیلی قبل از اتمام دومین رمانش و در سال ۱۸۴۸ در ۳۰ سالگی بعلت بیماری سل درگذشت. و "آن" در سال بعد بوسیله همان بیماری در ۲۹ سالگی درگذشت.شارلوت که بعد از مرگ برادرش در همان سال
سلام این کتاب را پیشنهاد میکنم برای کسانی که همیشه بهانه ای برای تسلیم شدن دارند ، شخصا به من درس استقامت و پایبندی به اصول و ارزش ها ، حتی در شرایطی که عقل تسلیم دل شده!!! کتابی بی نظیر از
نویسنده رمان جین ایر شارلوت برونته انگلیسیه نه فرانسوی که یه اشتباه تو معرفی نوشته شده
عالی بود البته من ی صحنه اش ترسیدم ولی چیز خاصی نبود اگر به رمان علاقه مندید بهتون توصیه میکنم
یک داستان بسیار بلند که علت طولانی بودنش پرداختن زیاد به جزئیات هست و البته موضوع جذابی داره که نمیشه کتاب رو زمین گذاشت ، در پایان اونطور که دلمون میخواد پیش نمیره و من تا چند روز به حماقت
شرلوت برونته نویسنده عالی و خوبی است و این کتاب از همه نظر عالی بود👸🏼👸🏼