کتاب اصول کارآموزی در عرصه بهداشت ۱
معرفی کتاب اصول کارآموزی در عرصه بهداشت ۱
کتاب «اصول کارآموزی در عرصه بهداشت ۱» نوشتۀ مریم افشاری، مجید براتی، الهام نجفی، بابک معینی و شهناز مالکی است و انتشارات نسل روشن آن را منتشر کرده است. موضوع کتاب آشنایی دانشجویان بهداشت عموی با اصول کارآموزی است.
درباره کتاب اصول کارآموزی در عرصه بهداشت ۱
کارآموزی یکی از مهمترین واحدهای آموزشی است که افراد مهارتها و توانمندیهای لازم را به دست میآورند تا بتوانند بدون نگرانی از مسئولیتها و تبعات شغلی وارد بازار کار شوند و تجربههای ارزشمندی کسب کنند. افراد در دوران کارآموزی هم بهصورت علمی و هم عملی آموزش میبینند، دورۀ کارآموزی برای دانشجویان گروه علوم پزشکی هم اهمیت زیاد و در واقع نقش کلیدی دارد چرا که آنها برای شغل آیندۀ خود باید مهارت و دانش لازم را داشته باشند. رشتۀ بهداشت عمومی یکی از شاخههای علوم بهداشتی به شمار میرود و دانشجویان بعد از اتمام دورۀ دانشگاه کارشناس حرفهای در نظام سلامت محسوب میشوند و در بالابردن سطح سلامت جامعه نقش مهمی ایفا میکنند بنابراین باید از ویژگیهای حرفهای لازم برخوردار باشند.
نویسندگان کتاب اصول کارآموزی در عرصۀ بهداشت ۱ تلاش کردند تا بتوانند کارآموزی در عرصۀ یک را برای دانشجویان بهداشت عمومی و مربیان به شیوۀ مستند گردآوری کنند و با رفع نقایص در کارآموزی نقشی را در ارتقا بهداشت کشور داشته باشند.
فهرست مطالب کتاب اصول کارآموزی در عرصۀ بهداشت ۱ عبارت است از: «فصل اول: آشنایی با مقدمات کارآموزی در عرصه»، «فصل دوم: برنامۀ سلامت مادران»، «فصل سوم: برنامۀ سلامت کودکان»، «فصل چهارم: برنامۀ سلامت نوجوانان و مدارس»، «فصل پنجم: برنامۀ سلامت جوانان»، «فصل ششم: برنامۀ میانسالان»، «فصل هفتم: برنامۀ سلامت سالمندان»، «فصل هشتم: بهداشت دهان و دندان»، «فصل نهم: مبارزه با بیماریهای واگیر»، «فصل دهم: برنامۀ گسترش ایمنسازی کشوری»، «فصل یازدهم: مبارزه با بیماریهای غیرواگیر»، «فصل دوازدهم: سامانۀ یکپارچۀ بهداشتی (سیب)» و «فصل سیزدهم: مدیریت خطر بلایا».
خواندن کتاب اصول کارآموزی در عرصه بهداشت ۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای حوزۀ بهداشت و سلامت و همچنین دانشجوریان رشتۀ بهداشت عمومی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اصول کارآموزی در عرصه بهداشت ۱
«بارداری دوران بسیار حساس و پراهمیتی است بهطوریکه کنترل و مراقبت منظم در این دوران برای حفظ سلامت، پیشگیری از مشکلات مادر و جنین ضروری به نظر میرسد. باتوجهبه جایگاه مهم مادر در حفظ و ارتقای سلامتی خانواده که در نهایت منجر به سلامت جامعه میگردد، اهمیت مراقبت مادر در دوران بارداری دوچندان میگردد. هدف از این مراقبتها، حفظ و بقای سلامتی مادر و جنین و بهانجامرساندن یک حاملگی سالم، بدون خطر و در نهایت انجام یک زایمان ایمن برای مادران است.»
حجم
۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۷۲ صفحه
حجم
۵٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۷۲ صفحه