معرفی و دانلود کتاب دلگرمی ها (دوزبانه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دلگرمی ها (دوزبانه)
off

جین لو، مایکل ال. مین، محسن فخری
انتشارات:
نشر قطره

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دلگرمی ها (دوزبانه)

کتاب دلگرمی ها (دوزبانه) حاصل گردآوری جین لو و مایکل ال مین و ترجمهٔ محسن فخری است. نشر قطره این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب دلگرمی ها (دوزبانه)

کتاب دلگرمی ها (دوزبانه) ار تعالی‌بخشیدن به اندیشه‌ها در لحظات کاستی سخن گفته است. عنوان برخی از بخش‌های این کتاب عبارت است از «هر روز را زیستن»، «بادهای دگرگونی»، «لحظه را دریاب»، «در پناه خدا» و «زندگی پرمعنا». این اثر که به دو زبان پارسی و انگلیسی ارائه شده، کوشیده است تا با گفتارهایی گوناگون و پراکنده، ما را به ادامهٔ زیستن در آرامش ترغیب و تشویق کند.

خواندن کتاب دلگرمی ها (دوزبانه) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران حوزهٔ فلسفه و عرفان و قالب گفتارهای پراکنده پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب دلگرمی ها (دوزبانه)

«آدم‌های پرمشغله، گاهی دل‌شان می‌خواهد از اضطراب و کارهایی که بر عهده‌شان است فرار کنند، خصوصاً وقتی مشکلات و دردسرها آن‌قدر خسته‌کننده می‌شود که زندگی روزمره را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. باید با مشکلاتی دست و پنجه نرم کنند که وقت‌شان را می‌گیرد و نیروی‌شان را، چه جسمی و چه روحی، هدر می‌دهد. گاهی طوری می‌شود که انگار تنها از همه‌اند و می‌ترسند.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دلگرمی ها (دوزبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دلگرمی ها (دوزبانه)
عنوان دیگر:تعالی بخشیدن به اندیشه‌ها در لحظات کاستی
موضوع:موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی