معرفی و دانلود کتاب سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنمsubscriptionAvailable

کتاب سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم

۳.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
جواد محمدی
انتشارات:
نشر ایهام

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم

کتاب سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم اثر جواد محمدی مجموعه شعری است که انتشارات ایهام چاپ کرده است. این کتاب رویارویی شاعر و راوی شعر با مرگ را به نمایش می‌گذارد و از مرگ‌اندیشی شاعر روایت می‌کند.

درباره سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم

مرگ‌اندیشی شاید مهم‌ترین درون‌مایه‌ی شعرهای جواد محمدی باشد او در این مجموعه با زبانی به ظاهر ساده اما درون‌مایه‌ی پیچیده به بیان نگاهش به مرگ می‌پردازد. شاعر سوالات بی‌جوابش از مرگ، عشق و زندگی را در قالب شعر سپید مطرح می‌کند و به دنبال پاسخی برای دغدغه‌های ذهنی‌اش است. شاعر علاقه‌ای به لفظ‌پردازی و شعر بلند ندارد او شعر کوتاه را ترجیح می‌دهد.

شعری از مجموعه سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم

و

تا

گرسنگی

مست شود

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسپیده‌دم است، نشسته‌ام و مرگ را معماری می‌کنم
موضوعشعر معاصر
نویسندهجواد محمدی
انتشاراتنشر ایهام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۶/۱۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.