کتاب آموزشهای کاربردی مسئول روابط عمومی
معرفی کتاب آموزشهای کاربردی مسئول روابط عمومی
کتاب آموزشهای کاربردی مسئول روابط عمومی نوشتهٔ حسن فراهانی و ویراستهٔ نرگس مهربد است و موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب آموزشهای کاربردی مسئول روابط عمومی
در این کتاب این مباحث را میآموزید:
كليات و تعاريف روابط عمومی
ارتباطات و انواع آن
روابط عمومی و رسانهها
معرفی و تشریح تکنیکهای روابط عمومی
توصیههای کاربردی
حسن فراهانی درخصوص نوشتن این کتاب این گونه میگوید: «در يکی از کلاسهای درس، به طور اتفاقی برای آموزش تکنیکهای روابط عمومی، آنها را به محتویات یک جعبه ابزار تشبیه کردم که هر یک بسته به میزان کاربرد، در طبقهای متفاوت جانمایی شده است و مسئول روابط عمومی میتواند این تکنیکها را در قالب جعبهای از ابزارهای کاربردی در اختیار گیرد و براساس نیاز خود از آنها بهرهمند شود. با تشریح همین مثال ساده احساس کردم، چهره مخاطبانم متفاوت شده است و به درکی عمیقتر از موضوع رسیدهاند.
پس از آن، روند آموزش کاربردی را برای بیان مطالب در این حوزه ادامه دادم که جمع تجربیات حاصل از آن، کتابی است که پیش رو دارید.»
راهکارهایی که نه برای حوزههای آکادمیک بلکه برای کار و حوزههای عملیاتی نوشته شده است. کلیاتی در موضوع روابط عمومی که هر مسئول یا کارگزار باید بداند. از شناخت و تعاریف ابتدایی تا شناخت کلی این حرفه، از نحوه کاربرد تکنیکهای روابط عمومی تا نحوه برخورد با اقتضائات و دیگر مطالبی که میتواند در کنار نظریهها، سخنان و کتب بزرگان این رشته، یاریگر پویندگان راه روابط عمومی باشد.
مؤسسهٔ فرهنگی هنری دیباگران تهران ناشر تخصصی مجتمع فنی تهران است. این انتشارات با شعارهای «یک کتاب میتواند زندگی ما را تغییر دهد.» و «هر کتاب دیباگران تهران، یک فرصت جدید شغلی و علمی» شروع به فعالیت کرده است. مؤسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران بیش از ۴۰ سال سابقهٔ فعالیت در نشر آثار علمی دارد و با همکاری اساتید و متخصصان و مؤلفان و مترجمان حرفهای و مشهور بیش از ۱۰۰۰ کتاب در حوزههای کامپیوتر و انفورماتیک و دادهپردازی، برق و الکترونیک و مخابرات، تجارت الکترونیک، فناوریهای نوین، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سهبعدی، فنی، مهندسی، عمران، مکانیک، نرمافزارهای کاربردی، آموزش انواع مهارتهای شغلی بر اساس استانداردهای ملی و بینالمللی، کاردانش و فنی و حرفهای، حسابداری، مدیریت و منابع انسانی، بازاریابی، آموزش علوم جدید برای فناوران جوان و نوجوانان، مکانیک خودرو، کتابهای کنکوری مقاطع مختلف تحصیلی (پزشکی، فنی مهندسی، کشاورزی و علوم دامی) و هنر ترجمه و تألیف کرده است.
خواندن کتاب آموزشهای کاربردی مسئول روابط عمومی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به مسئولان روابط عمومی پیشنهاد میکنیم.