کتاب هوشمندی استراتژیک
معرفی کتاب هوشمندی استراتژیک
کتاب الکترونیکی «هوشمندی استراتژیک» نوشتهٔ جان آر. ولز، ترجمهٔ سیدعلیرضا هاشمی و ویراستهٔ مهناز خسروی است. این کتاب را انتشارات دفتر پژوهشهای فرهنگی منتشر کرده است.
درباره کتاب هوشمندی استراتژیک
همۀ شرکتهای مالی بر این باور هستند که شکست نخواهند خورد؛ ولی بااینحال شرکتهای موفق پیوسته در حال شکستخوردن هستند و این شکستها گاهی بسیار بزرگ است. حتی شرکتهایی که در کشورهایی با فناوری بالا هم هستند این شکست را تجربه میکنند. ظاهراً این شکستها بخشی از مراحل موفقیت است.
شرکتهایی که با شکست مواجه میشوند برای احیای دوبارهٔ خود با سختی زیادی روبهرو هستند. تحول در یک شرکت بزرگ نیازمند رهبری برجسته، منابع عظیم و نیکبختی بسیار است. با نگاهی دقیقتر به شکست این شرکتها متوجه میشویم که آنها دچار یک بیماری به نام سکون شدند.
کتاب هوشمندی استراتژیک ۳ نوع سکون را بررسی میکند. این سکونها برای هر شرکتی خطرناک است، اگر به این سکونها توجه نشود، کشنده خواهند بود. سکون استراتژیک که به معنای ناتوانی شرکتها در بهروزرسانی استراتژیهایشان است. سکون ساختاری شرکتهایی که ساختارشان مانع تغییر میشود. سکون انسانی به معنای بیمیلی افراد و گروهها است.
هوشمندی استراتژیک سطوح متفاوتی دارد و شرکتهایی که از سطح هوشمندی کمتری برخوردار هستند، نمیدانند که نیاز به تغییر دارند یا اگر هم بدانند نمیتوانند تغییر کنند. ولی شرکتهای هوشمند هنگام تغییرات خارجی خود را با آن تغییرات وفق میدهند و بهروزرسانی میشوند و به نفع خود محیط را تغییر میدهند. اگر محیط تغییر چندانی نداشته باشد، شرکتهای هوشمند نسبت به شرکتهایی که از سطح هوش کمتری برخوردار هستند، جلو میافتند.
هدف همهٔ کسبوکارها کسب سود و پایداری این سوددهی است. برای رسیدن به عملکرد برتر و پایدار، شرکتها نیازمند استراتژیهای صحیح هستند. شرکتها باید استراتژی مناسبی را تدوین و پیادهسازی کنند و برای ارائهٔ این استراتژی به رهبری کارآمد نیاز دارند تا اطمینان یابند که تصمیمات و اقدامات درستی در شرکت رخ میدهد.
کتاب هوشمندی استراتژیک دارای ۳ بخش است:
بخش اول: استراتژی هوشمند
فصل اول: نیاز به استراتژی هوشمند
فصل دوم: هوش استراتژیک پایین
فصل سوم: استراتژی چیست
فصل چهارم: هوش استراتژیک متوسط
فصل پنجم: هوش استراتژیک بالا
بخش دوم: ساختار هوشمند
فصل ششم: نیاز به ساختار هوشمند
فصل هفتم: مدیریت دارایی هوشمند
فصل هشتم: معماری رسمی راهبری هزارتوی معماری
فصل نهم: معماری غیررسمی بهرهگیری از مکانیک اجتماعی
فصل دهم: بهسوی ساختارهای هوشمند
بخش سوم: ذهنهای هوشمند
فصل یازدهم: نیاز به ذهنهای هوشمند
فصل دوازدهم: ذهن چیست
فصل سیزدهم: استخدام ذهنهای هوشمند
فصل چهاردهم: توجه به نیازهای ابتدایی انسان
فصل پانزدهم: مهار نیازهای سیریناپذیر انسان
کتاب هوشمندی استراتژیک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به حوزهٔ اقتصاد، مدیران و صاحبان مشاغل پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه
حجم
۱٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۳۳۶ صفحه