دانلود رایگان کتاب سرزمین مه و مهر حمیدرضا رضوانی اول

انتشارات:نشر آرسس
امتیاز:
۳.۵از ۱۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سرزمین مه و مهر

کتاب سرزمین مه و مهر نوشتهٔ حمیدرضا رضوانی اول با همکاری کودکان است. نشر ارسس این کتاب را برای کودکان روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب سرزمین مه و مهر

گفته شده است که کتاب سرزمین مه و مهر نخستین اثری است که یک نویسندهٔ حرفه‌ای با همکاری تعدادی کودک و در مهدکودک نوشته و منتشر کرده است. روزی از کودکان مهدکودک «مه و مهر» در گرگان خواسته شد تا دربارهٔ دنیای خیالی خود نقاشی بکشند و مطالبشان را به مربی بگویند. ۵۴ برگه از نقاشی‌های بچه‌ها بسیار زود آماده شد. حمیدرضا رضوانی اول بر اساس مطالب و نقاشی بچه‌ها داستانی نوشت که اکنون پیش روی شما است.

خواندن کتاب سرزمین مه و مهر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سرزمین مه و مهر

«مه و مهر با تعجب نگاهی به پشت سرشان انداختند و با نقاشی هیولای عنکبوتی امین‌رضا آقاکثیری روبرو شدند. مهر از ترس جیغی کشید اما یکی از سرهای هیولا با مهربانی گفت: نترسید، ما دوستان شما هستیم اما ظاهرمان طوری است که همه از ما می‌ترسند!»

«مه می‌خواست چیزی بگوید که ناگهان از نقاشی آدرینا اسدی صدای جیغی شنیدند. آدم‌های بد، قلعه‌ی شاهدخت مهربان را محاصره کرده بودند و می‌خواستند وارد شوند. در یک لحظه هیولای عنکبوتی جلو دوید و تمام آدم بدها را از قلعه دور کرد و شاهدخت را نجات داد.»

«مه گفت: اونجا رو نگاه کن. و به نقاشی آروین شریفی اشاره کرد.

مهر چند پسر را دید که با کفش‌های اسکیتی مخصوص خود روی ابرها می‌رفتند و از میان ابرها و رنگین کمان رد می‌شدند و با خنده و شادی روی زمین بر می‌گشتند.

مه و مهر جلو رفتند و گفتند: بچه‌ها اجازه میدید ما هم با اسکیت‌های شگفت انگیز شما خودمون رو به بالای ابرها برسونیم. آخه دوستان ما داخل خونه‌ی ابری منتظر ما هستن!»

«به مرور به سمت مدیریت پیش رفتم تا آن محیط شاد و پویایی که در ذهنم بود را به کمک مربیانی عاشق و مهربان در سرزمین خیالی‌ام برای کودکان به ارمغان بیاورم و سرانجام توانستم مهد خودم را راه‌اندازی کنم. نام مهد را از اول اسم کودکان دوقلوی خودم یعنی مهدی‌یار و مهراوید گرفتم: مه و مهر، ماه و خورشید. منبع نور و روشنایی، شگفت انگیز بود! این کتاب را تقدیم می‌کنم به کودکانی که برایم پاک و مقدس هستند تا پاک بمانند و منبع نور شوند برای دیگران.»

۱۴۰۲/۰۴/۱۸

خیلی عالی بود ایده ی جالبی بود که از نقاشی های بچه ها داستان بسازند.

mahshid
۱۴۰۲/۰۴/۱۸

عالیییییی بود عالی

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

برای دختر ۹ سالم دانلود کردم ولی خودمم خوندم قطعا جذابیتی که برای دخترم داره برای من نداره ، ایده این کتاب بسیار جالب بود و قصه اش هم میتونه برای کودکان قشنگ و سرگرم کننده باشه مخصوصا برای بچه

- بیشتر
۱۴۰۲/۰۸/۲۳

خیلی قشنگ بود نقاشی بچه ها تبدیل به یک داستان جالب شد و یکیش نقاشی دختر من بود☺️

shabnam
۱۴۰۲/۰۸/۰۵

ابتکار جالبی بود و نکات خوبی از نقاشی بچه ها استخراج شده بود

𝔰𝔥𝔞𝔦𝔫𝔞
۱۴۰۳/۰۶/۲۴

اصلا خوب نبود. همش از این داستان به اون داستان میرفت یعنی جوری بود صفحه اول در حال پیدا کردن خانه دوستشان بودنند صفحه دوم در حال پیدا کردن توپ فوتبال!‌‌ جالبیش اینه که از اول تا آخر داستان فقط یک

- بیشتر

رایگان