دانلود و خرید کتاب نظریه های مشاوره و روان درمانی مرتضی ترخان
تصویر جلد کتاب نظریه‌های مشاوره و روان‌درمانی

کتاب نظریه‌های مشاوره و روان‌درمانی

معرفی کتاب نظریه‌های مشاوره و روان‌درمانی

«نظریه‌های مشاوره و روان‌درمانی» نوشته دکتر مرتضی ترخان، دکتر علیرضا آقایوسفی، دکتر فرهاد شقاقی از مجموعه کتاب‌های آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته روان‌شناسی است. در این کتاب برخی نظریه‌های مشاوره و روا‌ن‌درمانی با توجه به جنبه‌های کاربردی آن مطرح شده‌است و از طرف دیگر مبانی نظری، مفاهیم اساسی، فنون و کاربست‌‌های اساسی هر نظریه مورد بحث قرار گرفته‌است. مفاهیم و مسائل اساسی در مشاوره و روان درمانی در فصل اول، فصل دوم باعنوان دیدگاه‌های روانکاوی و فصل ششم در مورد دیدگاه‌های شناختی به قلم دکتر مرتضی ترخان به رشته تحریر در آمده است. فصول سوم و چهارم پیرامون موضوع رویکرد درمانجو و معنی درمانی فرانکل توسط دکتر فرهاد شقاقی نوشته شده است. در مبحث معنی درمانی؛ مبانی فلسفی، روان‌شناختی آن و مهم‌ترین وجه تمایز نظریه معنادرمانی فرانکل را با سایر مکتب‌های فکری بیان شده است. و فصول پنجم، هفتم و هشتم که به ترتیب با عناوین گشتالت درمانی، تحلیل رفتار متقابل و سایر درمانگری‌ها توسط دکتر علیرضا آقایوسفی به نگارش درآمده است.
محسن
۱۳۹۷/۰۴/۰۳

این کتاب ، یکی از مزخرف ترین کتابهایی است که تا امروز مطالعه کرده . پر از غلطهای چاپی و ترجمه ای که فقط در مقالات اماده میدان انقلاب پیدا میشود .

۱۳۹۹/۰۱/۳۰

کاربرfmهستم این کتاب دوهفته پیش خریدم کل صفحه های کتاب دیدم کامل بود از امروز صبح کاری کردین که میگه ناقص دانلود شده میشه توضیح بدین چرا این کار میکنید

Tinaa H

۱۳۹۹/۰۳/۱۳

خوبه

زهرا
۱۳۹۹/۰۳/۰۸

من این کتاب رو دانلود کردم و هزینه شو پرداخت کردم حالا کدوم قسمت گوشی باید پیداش کنم؟

. به قول نیچه: «کسی که برای زندگی چرایی دارد تقریباً با هر چگونه‌ای خواهد ساخت».
تاسیـآن
به عبارت دیگر هر عملی به محض وقوع ابدی می‌گردد، ما مجبور نیستم كاری برای ابدی شدن انجام دهیم، همین كه كاری انجام شد و حادثه‌ای رخ داد، ابدی می‌شود. مسئولیت ما در این است كه توجه كنیم چه كاری را در بستر زمان برای انجام دادن انتخاب كرده‌ایم، چه چیزی را برای اینكه بخشی از گذشته بشود و به مرز ابدیت وارد شود برگزیده‌ایم.
تاسیـآن
اطمینان می‌دهند كه افشاگری‌های آنها در جلسات درمان محرمانه خواهند ماند، باید آنها را از محدودیت‌‌های محرمانه بودن نیز آگاه سازند. این مهم منجر به ایجاد رابطه حسنه و استمرار فرایند درمان موفقیت‌آمیز خواهد شد (كُری، 2005 به‌نقل از سیدمحمدی، 1385).
فروید از همان اوان كودكی نه‌تنها پسری باهوش و بااستعدادی بود و همیشه رتبه اول كلاس را از آن خود می‌كرد (مدی، 1972)، بلكه از ویژگی‌های شخصیتی همچون اعتماد به نفس بالا، خودمتكی و خودباوری بالایی برخوردار بود (بوئری، 2006). فروید این نوع ویژگی‌های شخصیتی را مدیون رفتارهای حمایتگرانه مادر خود می‌دانست و در این زمینه می‌گوید: «مردی كه مورد توجه كامل مادر باشد، در سراسر زندگی، احساس یك فاتح را خواهد داشت.» فروید در دوران كودكی رویای فرماندهی ارتش و یا فرمانداری ایالت را در سر می‌پروراند. ولی
زینب دهقانی
درك درستی از ضرورت و اهمیت مشاوره و روان‌درمانی داشته باشد. 2ـ نقش نظریه را در روان‌درمانی و مشاوره توضیح دهد. 3ـ اثربخشی روان‌درمانی و مشاوره را توضیح دهد. 4ـ نقش اساسی ویژگی‌های مشاوره و روان‌درمانگر را در فرایند درمان توضیح دهد. 5ـ ملاحظات اخلاقی و انسانی را در فرایند مشاوره و روان‌درمانی توضیح دهد. 6ـ درك درستی از موقعیت كنونی مشاوره و روان‌درمانی داشته باشد. 7ـ دیدگاه التقاطی را توضیح دهد. 8ـ موقعیت كنونی مشاوره و روان‌درمانی را در درمان اختلالات روانی توضیح دهد. ضرورت و اهمیت مشاوره و
مراحل شیوه خود ـ آموزی مرحله اول:‌ مرحله درك و فهم این مرحله دارای ماهیت آموزشی و مفهومی می‌باشد. درمانجو و درمانگر در مورد این مسئله كه چگونه یك نگرانی می‌تواند علت‌‌های متفاوتی داشته باشند، با همدیگر بحث می‌كنند. نكته كلیدی در این مرحله، نشان دادن این واقعیت به درمانجویان است كه، هیجان‌‌ها و احساسات منفی كه با یك موقعیت فشارزا تداعی می‌شود به‌خاطر خود موقعیت نمی‌باشد بلكه به‌علت نوع نگاه درمانجویان و تعبیر و تفسیر آنها از آن موقعیت می‌باشد. در این مرحله به درمانجویان گفته می‌شود آموزش مهارت‌‌های شناختی و رفتاری می‌‌توان با موقعیت‌های فشارزا مقابله نمایند.
F Ghafar
فروید معتقد است تمام رفتارها و افكار انسان توسط نیروهای درونی و نامرئی و ناهشیار تعیین می‌شوند. آنچه كه تعیین‌كننده رفتارهای انسان است غریزه مرگ و زندگی می‌باشد. به‌همین جهت فروید به آزادی و اراده آزاد اعتقاد ندارد و معتقد است برای تمام رفتارهای انسان حتی شوخی، لغزش‌ها و اعمال سهوی علتی متصور است
Funny Coubs
افراد عادی نظریه را نقطه مقابل عمل، تجربه‌نگری یا قطعیت می‌دانند. در محافل علمی، نظریه به‌صورت مجموعه‌ای از اطلاعات تعریف می‌شود كه برای توضیح داده‌‌ها در زمینه‌ای معین بكار می‌رود. در مشاوره و روان‌درمانی، نظریه دیدگاه هماهنگ و باثباتی دربارۀ رفتار انسان، آسیب‌شناسی روانی و سازوكارهای تغییر درمانی است.
من از راهبردهای اساسی كه به مكانیزم‌های دفاعی معروف هستند، جهت كنترل تكانه‌های غیرقابل قبول نهاد استفاده می‌نمایند تا از اضطراب به‌وجود آمده اجتناب كند یا آن را كاهش دهد. مهم‌ترین مكانیزم دفاعی سركوبی می‌باشد.
زینب دهقانی