کتاب نظریههای مشاوره و رواندرمانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نظریههای مشاوره و رواندرمانی
«نظریههای مشاوره و رواندرمانی» نوشته دکتر مرتضی ترخان، دکتر علیرضا آقایوسفی، دکتر فرهاد شقاقی از مجموعه کتابهای آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته روانشناسی است.
در این کتاب برخی نظریههای مشاوره و رواندرمانی با توجه به جنبههای کاربردی آن مطرح شدهاست و از طرف دیگر مبانی نظری، مفاهیم اساسی، فنون و کاربستهای اساسی هر نظریه مورد بحث قرار گرفتهاست. مفاهیم و مسائل اساسی در مشاوره و روان درمانی در فصل اول، فصل دوم باعنوان دیدگاههای روانکاوی و فصل ششم در مورد دیدگاههای شناختی به قلم دکتر مرتضی ترخان به رشته تحریر در آمده است. فصول سوم و چهارم پیرامون موضوع رویکرد درمانجو و معنی درمانی فرانکل توسط دکتر فرهاد شقاقی نوشته شده است. در مبحث معنی درمانی؛ مبانی فلسفی، روانشناختی آن و مهمترین وجه تمایز نظریه معنادرمانی فرانکل را با سایر مکتبهای فکری بیان شده است. و فصول پنجم، هفتم و هشتم که به ترتیب با عناوین گشتالت درمانی، تحلیل رفتار متقابل و سایر درمانگریها توسط دکتر علیرضا آقایوسفی به نگارش درآمده است.
نرم افزارهای کاربردی در حسابداری
تربیت اخلاقیابراهیم نیک صفت
اصول حسابرسی ۱عبدالکریم مقدم
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
این کتاب ، یکی از مزخرف ترین کتابهایی است که تا امروز مطالعه کرده . پر از غلطهای چاپی و ترجمه ای که فقط در مقالات اماده میدان انقلاب پیدا میشود .
کاربرfmهستم این کتاب دوهفته پیش خریدم کل صفحه های کتاب دیدم کامل بود از امروز صبح کاری کردین که میگه ناقص دانلود شده میشه توضیح بدین چرا این کار میکنید
غلط تایپی داره
نیاز به بارگزاری چاپ آخر میباشد، این نسخه بسیار قدیمی است
من وتاب رو خریداری کردم اما تو بارگیری های گوشی نیومده
این کتاب چاپ جدید ش رو ندارین
خوبه
من این کتاب رو دانلود کردم و هزینه شو پرداخت کردم حالا کدوم قسمت گوشی باید پیداش کنم؟