کتاب قوانین روزانه
معرفی کتاب قوانین روزانه
کتاب قوانین روزانه (The daily laws) نوشته رابرت گرین و ترجمه فاطمه باغستانی مجموعهای از ۳۶۶ قانون برای ۳۶۶ روز سال است که نشر نسل نواندیش آن را منتشر کرده است. این کتاب با الهام از آثار قبلی نویسنده مانند ۴۸ قانون قدرت، ۳۳ استراتژی جنگ، هنر اغواگری و... شکل گرفته و هر روزِ سال را به یک درس کوتاه دربارهی قدرت، استراتژی، نفوذ، تسلط بر خویشتن و شناخت طبیعت انسان اختصاص داده است. کتاب حاضر طوری طراحی شده است که خواننده بتواند در هر روز فقط یک قانون مختصر و متمرکز را بخواند و دربارهی آن فکر کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قوانین روزانه اثر رابرت گرین
کتاب قوانین روزانه اثری از رابرت گرین است که محتوای آن بر پایهی حدود ۲۵ سال تحقیق او دربارهی قدرت، نفوذ، استراتژی، استادی و طبیعت انسان نوشته شده است. نویسنده عصارهی پنج کتاب مهم خود و بخشی از کتاب در دست نگارشش، هنر تعالی، را در قالب یادداشتهای روزانه کنار هم قرار داده است. مترجم در مقدمه توضیح داده که این ساختار تازه پاسخی است به خوانندگانی که با حجم و پیچیدگی کتابهای قبلی رابرت گرین درگیر و بهدنبال متنی فشردهتر و متمرکزتر بودهاند.
قوانین روزانه سال را به چهار فصل سهماهه تقسیم کرده است. سهماههی اول بر رسالت زندگی، کشف ندای درونی و حرکت بهسوی استادی تمرکز دارد و از مفاهیم کتاب استادی الهام گرفته است. سهماههی دوم به سیاست محیط کار، تیپهای شخصیتی سمی و بازیهای پنهان قدرت میپردازد. سهماههی سوم بر نفوذ، متقاعدسازی، استراتژی شخصی و تبدیل اهداف به واقعیت متمرکز است. سهماههی پایانی نیز به انگیزههای عمیق انسانی، نیمهی تاریک شخصیت، ترس از مرگ و امکان تعالی در زندگی روزمره میپردازد.
در کتاب قوانین روزانه هر ماه یک موضوع محوری دارد. هر روز نیز شامل متنی توضیحی، نمونههای تاریخی یا معاصر، یک «قانون روزانه» و در پایان، ارجاع به منبع اصلی در کتابهای دیگر از رابرت گرین است؛ تا امکان مطالعهی عمیقتر فراهم شود. عنوان فرعی این کتاب عبارت است از: ۳۶۶ قانون برای ۳۶۶ روز سال؛ قوانینی پیرامون قدرت، اغواگری، تسلط، استراتژی و طبیعت انسانی.
خلاصه کتاب قوانین روزانه
انسان برای بقا و کامیابی نیازمند پیوند آگاهانه با واقعیت است و هرجا این پیوند با توهم، رؤیاپردازی و مفاهیم فرهنگی گمراهکننده جایگزین شود، نتیجه سردرگمی، شکست شغلی و روابط آسیبدیده خواهد بود. رابرت گرین در این کتاب نشان میدهد چگونه میتوان با شناخت طبیعت انسان، ساختار قدرت، بازیهای پنهان در محیط کار و انگیزههای ناخودآگاه خود از سادهلوحی فاصله گرفت و به «واقعگرایی فعال» رسید. او بر کشف رسالت زندگی، ندای درونی و یگانگی فرد تمرکز کرده و استادی را فرایندی طولانی اما دستیافتنی دانسته است.
نویسنده به کارآموزی ایدئال، یادگیری از راه عمل، نقش مربی، تمرین متمرکز و ساختن نردبانی از اهداف کوچک میپردازد. در ادامه موضوعاتی مانند نفوذ، استراتژی، مواجهه با نیمهی تاریک، استفاده از تجربههای منفی، رهایی از وابستگی و مواجهه با فناپذیری و مرگ طرح میشود تا خواننده بتواند در طول یک سالْ همزمان بر روی قدرت بیرونی و تسلط درونی کار کند.
چرا باید کتاب قوانین روزانه را بخوانیم؟
کتاب قوانین روزانه با تقسیم مفاهیم پیچیدهی قدرت، استادی و طبیعت انسان به ۳۶۶ قطعهی کوتاه، امکان مواجههی روزانه و منظم با این موضوعات را فراهم کرده است. این کتاب هم مرور فشردهی آثار قبلی رابرت گرین است و هم دریچهای به ایدههای تازهی او دربارهی تعالی، کارآموزی، نفوذ و رهایی از توهمات فردی و جمعی.
خواندن کتاب قوانین روزانه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که درگیر سردرگمی شغلی، روابط پیچیدهی کاری، نیاز به شناخت بهتر خود، علاقهمند به مباحث قدرت و استراتژی یا خسته از متون صرفاً انگیزشی هستند و میخواهند در طول سال، هر روز با یک ایدهی فشرده اما جدی دربارهی رشد فردی و اجتماعی روبهرو شوند.
درباره رابرت گرین
رابرت گرین (Robert Greene) در ۱۴ می ۱۹۵۹ متولد شد. آثار این نویسنده در صدر لیست پرفروشترینهای نیویورکتایمز قرار گرفته است. خلق تألیفاتی نظیر «۴۸ قانون قدرت»، «۳۳ استراتژی جنگ» و «قانون ۵۰ ام» به قلم او صورت گرفته است. محبوبیت این نویسنده در میان فعالان حوزهی کسبوکار نیز بسیار چشمگیر بوده و همگان او را پدیدآورندهای میشناسند که از پایگاه هواداران و مخاطبانی بسیار گسترده و گوناگون بهره میبرد؛ علاوه بر این دیدگاهها و نوشتههای رابرت گرین در پلتفرمها و رسانههای معتبری چون نیویورکتایمز، یواسای تودی، سیانان، نیویورکر، نیوزویک، لسآنجلس تایمز، فوربس، هافینگتون پست و دیگر مطبوعات منعکس شده است. کتابهای «قوانین روزانه»، «قوانین مبارزه» و «قوانین نفوذ» بخش دیگری از آثار منتشرشدهی این نویسنده را تشکیل میدهند.
چه نسخههای دیگری از کتاب قوانین روزانه منتشر شده است؟
کتاب حاضر توسط مترجمان و ناشران متفاوت در سالهای مختلف ترجمه و منتشر شده است. فهرست زیر چاپهایی از این کتاب را نشان میدهد:
- قوانین روزانه : ۳۶۶ مدیتیشن برای قدرت، نفوذ، مهارت، استراتژی و طبیعت انسانی ترجمهی غلامحسین علیمازندرانی، انتشارات آرایان، ۱۴۰۰.
- قوانین روزانه : ۳۶۶ قانون درباره قدرت، اغواگری، چیرگی، استراتژی و سرشت انسانی ترجمهی فریده سلیمانیمفرد، انتشارات آتیسا، ۱۴۰۳.
- قوانین روزانه ترجمهی افسانه جمشیدینیا، نشر شاهدخت پاییز، ۱۴۰۳.
بخشی از کتاب قوانین روزانه
«ژوئیه/ شخصیت اغواگر
نفوذ بر دلها و ذهنها
همۀ ما میدانیم که وقتی کسی عاشقمان میشود، قدرت زیادی بر او داریم. رفتارها، حرکات و گفتههایمان همگی بر این فرد اثرات مثبتی دارد؛ شاید کاملاً ندانیم که چه کار درستی انجام دادهایم، اما این احساس قدرت شبیه به نوعی مخدر است. این قدرت به ما اعتمادبهنفس میدهد و درنتیجه قابلیت اغواگری ما بیشتر میشود. همین حالت را میتوانیم در موقعیت کاری و اجتماعی تجربه کنیم. روزی که حال خوبی داریم دیگران هم بیشتر جذب ما میشوند و به خواستههای ما پاسخگوتر هستند. این لحظات قدرت گذرا هستند اما بهشدت در ذهن ما منعکس میشوند. میخواهیم این لحظات برگردند. هیچکس دوست ندارد احساس بیدستوپایی داشته باشد یا نتواند دیگران را تحت نفوذ خود درآورد. صدای اغواگری آنقدر دلرباست که کسی توان مقاومت دربرابرش را ندارد، زیرا قدرت دوستداشتنی است و در دنیای مدرن هیچچیز بیشتر از توانایی اغواگری قدرت ندارد. سرکوب میل به اغواگری نوعی واکنش هیستریک است و نشان از شیفتگی بسیار عمیق آدمی به این روند دارد. درواقع، شما این تمایلات را قویتر میکنید. سرانجام یک روز این تمایلات به سطح میآیند و خودنمایی میکنند. داشتن چنین قدرتی مستلزم یک دگرگونی کامل در شخصیت شما یا پیشرفت و تغییر دیدگاهتان است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قوانین روزانه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | قوانین روزانه |
| عنوان دیگر | ۳۶۶ قانون برای ۳۶۶ روز سال؛ قوانینی پیرامون قدرت، اغواگری، تسلط، استراتژی و طبیعت انسانی |
| عنوان در زبان مبدأ | The daily laws : 366 meditations on power, seduction, mastery, strategy, and human nature |
| موضوع | مدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری |
| نویسنده | رابرت گرین |