کتاب نسخه لذت از زندگی
معرفی کتاب نسخه لذت از زندگی
کتاب نسخه لذت از زندگی نوشتۀ پل پیرسال با ترجمۀ توران دخت تمدن (مالکی) در انتشارات نقشونگار به چاپ رسیده است.
درباره کتاب نسخه لذت از زندگی
کتاب نسخه لذت از زندگی علتهای پنهانی واکنشهای مختلف ناشی از استرس را شناسایی میکند و نشان میدهد که با دنبال کردن راهی کاملاً متفاوت که او آن را نسخۀ لذت از زندگی خوانده چگونه میتوانیم وضعیت را تغییر دهیم. پل پیرسال میگوید تلویزیونها، مجلات و درمانگرها معمولاً تمرینهای ورزشی، رژیم غذایی، رویکردهای کاهش تنش و راهبردهایی اراده میدهند تا از ما افرادی شادابتر و سالمتر بسازند؛ اما رویکرد این کتاب به مسئلۀ سلامتی کاملاً متفاوت است.
کتاب نسخه لذت از زندگی اساس سلامتی را لذت با بصیرت از زندگی میداند نه سلامت ناشی از ترس. نسخۀ لذت از زندگی این کتاب، نسخهای است برای گوش دادن به پیامهای تن و ذهن به منظور یافتن سلامتی و نشاط. این نسخه به ما میگوید که چگونه میتوانیم شادی و غم را در زندگی به حالت تعادل درآوریم. نسخۀ لذت از زندگی این کتاب از جزیرۀ پولینزی در اقیانوس آرام الهام گرفته است. کتاب ۵ نمونه از قدیمیترین درسهای جهانی در زمینۀ زندگی توأم با شادی، سلامتی و عمر طولانی را نشان میدهد.
کتاب نسخه لذت از زندگی در سه بخش تدوین شده است: بخش اول: الگوی لذت از زندگی؛ بخش دوم: الگوی الوها (درس عشق)؛ بخش سوم: تجلی بخشیدن به الوها.
خواندن کتاب نسخه لذت از زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران کتابهای موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب نسخه لذت از زندگی
«طاعون جدیدی دنیا را به لرزه درآورده است. از هر چهار نفر در امریکا، یک نفر به علت این بیماری جان میسپارد. یکی از علل اصلی مرگ در ژاپن، در میان پنج علت دیگری که برای آنها، مردم به پزشک مراجعه میکنند و به طور مستقیم و غیرمستقیم بیش از هر عامل دیگری موجب مرگ زودرس میشود، این مرض است. این بیماری، کشنده و ساکت است و نه تنها قربانی خود را از بین میبرد، بلکه در خانواده وی، دوستان و جامعه هم نفوذ میکند. این بیماری مدرن واگیردار، شدیداً تهدیدکننده است؛ چون آرام میکشد و اجازه میدهد میزبانش آن را برای چند سال گسترش دهد، بدون آنکه به عمل خود آگاه باشد؛ تا آنجا که دیگر، بسیار دیر است و او آرام آرام افراد مورد عشق و علاقه خود را به ورطه نابودی کشانده است.»