دانلود و خرید کتاب زنان جاسوس (جلد دوم) حمید عشقی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب زنان جاسوس (جلد دوم) اثر حمید عشقی

کتاب زنان جاسوس (جلد دوم)

معرفی کتاب زنان جاسوس (جلد دوم)

کتاب زنان جاسوس (جلد دوم) نوشته حمید عشقی به معرفی زنان جاسوس در دورهٔ جنگ‌های ناپلئونی، جنگ داخلی آمریکا، جنگ جهانی اول و دوم و... پرداخته است. این کتاب را انتشارات آرمان رشد منتشر کرده است.

درباره کتاب زنان جاسوس (جلد دوم)

همیشه این تصور در ذهن مردم وجود دارد که اتفاقات مربوط به جنگ مردانه است. این تصور که شغل جاسوسی و به‌دست آوردن اطلاعات یک حرفهٔ مردانه است، در کتاب زنان جاسوس زیر سؤال رفته است. بسیاری از مورخان تصور می‌کنند که جاسوسی به زمان جنگ تروا برمی‌گردد، اما گروه دیگری معتقدند داریوش‌ شاه در حکومت هخامنشی بنیان‌گذار اولین سیستم جاسوسی منظم و مؤثر در جهان بود. اگرچه تا قبل از امپراتوری ناپلئون، زنان در دوره‌های مختلف برای جاسوسی انتخاب می‌شدند، استفادهٔ سیستماتیک از زنان به‌عنوان یک بخش برای جاسوسی رواج نداشت. با شروع جنگ داخلی آمریکا، زنان به یکی از اساسی‌ترین مأموران شبکهٔ جاسوسی استقلال‌طلبان تبدیل شدند و توانایی خود را ثابت کردند. در این جنگ زنان هر دو طرف درگیری برای مقاصد اطلاعاتی شروع به جاسوسی کردند و گسترده‌ترین شبکه‌های جاسوسی زنانه در شمال و جنوب آمریکا شکل گرفت. با شروع جنگ جهانی اول و بعدتر با آتش جنگ جهانی دوم، شاهد شکل‌گیری گسترده‌ترین شبکه‌های زنان به‌منظور جاسوسی برای تمامی طرفین جنگ بودیم. استفاده از زنان برای مقاصد جاسوسی هر روز ابعاد وسیع‌تری پیدا کرد و تا آنجا پیش رفت که پس از پایان جنگ سرد، تعدادی از مدیران نهادهای اطلاعاتی و امنیتی از بین زنان انتخاب شدند. در این کتاب تلاش شده تعدادی از مشهورتری زنان جاسوس جهان معرفی شود؛ زیرا شناخت سیاست و تاریخ جهان بدون شناخت تک‌تک افراد تأثیرگذار ممکن نخواهد بود.

خواندن کتاب زنان جاسوس (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به تاریخ پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب زنان جاسوس (جلد دوم)

«سوزان اسپاک در حدود سال ۱۹۰۵ در بلژیک به دنیا آمد. پدرش کارمند بانک بود. او با کلود اسپاک نمایشنامه‌نویس مشهور بلژیکی ازدواج کرد و به اتفاق همسر و دو فرزندش به پاریس که مرکز اجتماعی مهمی در اروپا بود، مهاجرت کرد و به یک زندگی پرتجمل و لوکس پرداخت. در پاریس همسرش با یک نقاش بلژیکی به نام رنه ماگریت آشنا شد و این نقاش بلژیکی در سال ۱۹۳۶ یک تصویر از سوزان را نقاشی و به همسرش تقدیم کرد. با شروع جنگ جهانی دوم و اشغال پاریس زندگی این زوج دچار تغییر شد. در این زمان سوزان اسپاک که از سیاست‌های سرکوب‌گرایانه و درنده‌خویی و نژادپرستی نازی‌ها عصبانی بود، به نهضت مقاومت ملی پیوست و به آنان پیشنهاد کمک کرد و در میان شک و دودلی تعدادی از اعضای نهضت مقاومت پذیرفته شد که اعتقاد داشتند او یک زن نازپرورده و از طبقات بالاست و در شرایط سخت نمی‌تواند پایداری نشان دهد. در ابتدای ورودش به نهضت مقاومت ملی فرانسه کارهای سطح‌پایینی مانند تایپ و توزیع شب‌نامه و خرید ملزومات را بر عهده او گذاشتند. زمانی که روند رو به افزایش تعداد یهودیانی که در جستجوی کمک بودند افزایش یافت، سوزان تمام شهر پاریس را برای یافتن بیمارستانی که مایل به کمک به یهودیان جهت ارائه کمک‌های پزشکی و مخفی‌کردن آنان باشد، زیر پا گذاشت. او که فردی از موقعیت اجتماعی طبقه بالای فرانسه بود از این امتیاز خود استفاده کرد و به دیدار وکلا و قضات و کشیشان و ستاره‌های سینما و مسئولان کشوری رفت و آنان را به حمایت و کمک تشویق کرد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲۷٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۶۰ صفحه

حجم

۲۷٫۵ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۶۰ صفحه

قیمت:
۳۹,۰۰۰
تومان