معرفی و دانلود کتاب آمدم نبودی، رفتم pdf + خلاصه رایگان

کتاب آمدم نبودی، رفتم

مجموعه داستان

۵.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب آمدم نبودی، رفتم

کتاب آمدم نبودی، رفتم، نوشته حمید عشقی، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه فارسی است که نشر آرمان رشد آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب ۴۴ صفحه، روایت‌هایی از زندگی روزمره، خاطرات، فقدان، عشق، جدایی و لحظات تلخ و شیرین آدم‌ها را در بستر شهر و خانواده به تصویر می‌کشد. داستان‌ها با زبانی صمیمی و نگاهی جزئی‌نگر، به سراغ تجربه‌های انسانی می‌روند و از خلال روایت‌های ساده، لایه‌هایی از احساسات، دغدغه‌ها و روابط انسانی را آشکار می‌کنند. شخصیت‌ها اغلب درگیر موقعیت‌هایی هستند که میان گذشته و حال، خاطره و واقعیت، امید و ناامیدی در نوسان‌اند و هر داستان، تکه‌ای از پازل زندگی معاصر را پیش چشم می‌گذارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آمدم نبودی، رفتم

کتاب آمدم نبودی، رفتم، اثر حمید عشقی، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که با نگاهی دقیق و جزئی‌نگر، به زندگی روزمره و پیچیدگی‌های روابط انسانی نزدیک می‌شود. نویسنده در روایت‌های گوناگون خود از موضوعاتی مانند مرگ، فقدان، عشق، دلتنگی و خاطرات خانوادگی سخن می‌گوید و شخصیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که در فضای شهری و خانوادگی با احساسات و مسائل آشنای زندگی درگیرند.

هر داستان، جهان مستقلی دارد و از زاویه‌ای متفاوت به تجربه‌هایی معمولی اما تأثیرگذار نگاه می‌کند. حمید عشقی با استفاده از جزئیات ملموس و زبانی نزدیک به گفت‌وگوی روزمره، موقعیت‌هایی باورپذیر خلق کرده است که برای مخاطب آشنا به نظر می‌رسند. در این مجموعه، خاطرات کودکی، روابط پیچیده‌ی خانوادگی، تنهایی، آرزوهای برآورده‌نشده و طنز تلخ زندگی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

آمدم نبودی، رفتم با تمرکز بر لحظه‌های کوتاه و گاه فراموش‌شده، تصویری از زندگی معاصر ایرانی ارائه می‌دهد؛ تصویری که در آن شادی و اندوه، امید و ناامیدی و خاطره و واقعیت به هم گره خورده‌اند.

خلاصه کتاب آمدم نبودی، رفتم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از برخی داستان‌ها را فاش می‌کند!

در مجموعه‌ی آمدم نبودی، رفتم، شخصیت‌هایی معمولی با دغدغه‌ها و احساساتی عمیق، در موقعیت‌هایی روزمره و گاه دشوار قرار می‌گیرند. بسیاری از داستان‌ها با زاویه‌ی دید اول‌شخص و زبانی صمیمی روایت می‌شوند و به تجربه‌هایی مانند فقدان، عشق، جدایی، دلتنگی و خاطرات خانوادگی می‌پردازند.

در داستان قیمه خوردن جوجه‌های روی درخت چنار، مرگ پدربزرگ و واکنش اعضای خانواده، از کودکان تا بزرگ‌ترها، در فضایی آشنا روایت می‌شود. بادی که قاصدک آرزوهای آرزو را با خودش برد، داستان دختری کوچک است که با واقعیت اعدام پدرش روبه‌رو می‌شود و در میان بازی‌های کودکانه و آرزوهای ساده، رنج و تنهایی را تجربه می‌کند. در جاده‌ای آن سوی شاخه‌های بلوط پشت پنجره نیز انتظار بازگشت پدر در فضای جنگ، با بازی‌های کودکانه و خاطرات خانوادگی درهم می‌آمیزد.

برخی داستان‌های دیگر به گم‌شدن کیف پول و یادگاری‌های عاطفی، گفت‌وگوهای میان مسافران تاکسی، روابط خانوادگی و خاطرات تلخ و شیرین گذشته اختصاص دارند. نویسنده با تکیه بر توصیف‌های دقیق و جزئیات زندگی روزمره، موقعیت‌هایی کوتاه اما ماندگار می‌سازد و از خلال آن‌ها بخشی از تجربه‌ی انسانی در جامعه‌ی معاصر را بازتاب می‌دهد.

چرا باید کتاب آمدم نبودی، رفتم را بخوانیم؟

دلایل خواندن این کتاب را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• داستان‌ها از دل موقعیت‌های آشنا، تصویری تازه از روابط انسانی و زندگی روزمره ارائه می‌کنند.
  • زبان ساده و صمیمی اثر، ارتباط مخاطب با شخصیت‌ها و فضای روایت را آسان‌تر می‌کند.
  • موضوعاتی مانند فقدان، خاطرات خانوادگی و آرزوهای ناکام، زمینه‌ی هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌ها را فراهم می‌کنند.
  • تنوع فضاها و موقعیت‌ها، مجموعه را به انتخابی مناسب برای علاقه‌مندان داستان‌های کوتاه و تأثیرگذار تبدیل می‌کند.

خواندن کتاب آمدم نبودی، رفتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• این کتاب برای علاقه‌مندان داستان کوتاه فارسی و روایت‌های صمیمی و واقع‌گرایانه مناسب است.
  • مطالعه‌ی آن به کسانی پیشنهاد می‌شود که به موضوعاتی مانند خانواده، خاطره، فقدان و روابط انسانی علاقه دارند.
  • افرادی که به دنبال داستان‌هایی نزدیک به تجربه‌های زندگی معاصر و احساسات روزمره هستند، می‌توانند از این مجموعه لذت ببرند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آمدم نبودی، رفتم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

فرمت کتابPDF
زبان کتابفارسی
برچسبادبیات ایران

۱۴۰۴/۱۰/۲۶

بعد از داستان‌های جذاب و کوتاه این کتاب، چیزی که آدمی رو مجذوب متن می‌کنه خلاقیت زبانی و بیانی نویسنده محترمه و الحق که به مدعای خود رسیده.