کتاب پول و دگرگونی
معرفی کتاب پول و دگرگونی
کتاب پول و دگرگونی نوشته دیو رمزی با ترجمه لیلا وطندوست منتشر شده است. این کتاب شما را به دنیای جادویی پول میبرد. پول و دگرگونی اصول و قوانین بهدست آوردن پول را به خواننده یاد میدهد.
درباره کتاب پول و دگرگونی
اصول و قوانین پول و دگرگونی به شما میگوید: این شما هستید که میتوانید آیندهتان را بسازید. اگر اکنون بتوانید با یکسری اصول صحیح، روش درستی را در زندگی خود پیش بگیرید، در آینده نیز قادر خواهید بود از مزایا و فرصتهای شگفتانگیزی برخوردار شوید؛ پس «اگر اکنون بتوانید مثل هیچ کس زندگی کنید، در آینده نیز از زندگی بسیار متفاوتی برخوردار خواهید بود که موجب حیرت دیگران خواهد شد.»
کتاب پول و دگرگونی یک نظریه نیست، بلکه یک برنامه کاملاً عملی است که تحت هر شرایطی نتیجهبخش است. بدینترتیب پول و دگرگونی، تغییر و تحولات عظیمی را در رابطه با امور مالی شما بهوجود خواهد آورد. آموزههای این کتاب همراستا و مکمل آموزههای کتاب «آرامش مالی» است تا شما بتوانید امورات مربوط به مسائل مالی خود را در همه مراحل زندگی، به بهترین نحو ممکن اداره کنید. در انتهای این کتاب کاربرگهایی ارائه شده تا همه آنچه را که یاد گرفتهاید، در عمل هم اجرا کنید.
خواندن کتاب پول و دگرگونی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند زندگیشان را تغییر دهند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب پول و دگرگونی
بیش از این نمیخواستم بازنده باشم. حالا دیگر فهمیده بودم که بدون برنامه کاری پیش نمیرود. اگر اوضاع زندگی شما نیز مانند اوضاع زندگی سابق من است، این نوید را به شما میدهم که برنامهٔ «پول و دگرگونی» به کمک شما خواهد شتافت. تقریباً ۳۰ ساله بودیم که بیپول شدیم. من و همسرم همه چیزمان را از دست دادیم و این اتفاق بهخاطر اشتباهات احمقانهای بود که من در امر «مدیریت پول» مرتکب شده بودم. در واقع بهتر است بگویم مدیریتی در کار نبود! مانند آدمهای شکستخورده بودم؛ البته این وضعیت بدترین و در عین حال بهترین اتفاقی بود که در زندگی من رخ داد.
من و شارون زندگی مشترکمان را از صفر آغاز کردیم، تا اینکه در ۲۶ سالگی صاحب خانهای به ارزش ۴ میلیون دلار شدیم. من در کار معاملات املاک آدم خبرهای بودم، اما متأسفانه این اخلاق بد را هم داشتم که همیشه وام میگرفتم و پول قرض میکردم. خیلی زود توانستم میلیونر شوم، اما در واقع یک خانهٔ پوشالی برای خود ساخته بودم. مشکلات مالی در تمام زندگیمان وجود داشت و ما ظرف مدت سه سال همه چیزمان را از دست دادیم. بانکها و مؤسسات مالی ـ اعتباری، علیهمان شکایت کردند؛ خانهمان ضبط شد و درنهایت با یک کودک خردسال و یک نوزاد چندروزه اعلام ورشکستگی کردیم. نمیترسیدیم، اما بهشدت شوکه شده بودیم. آن موقع بود که من و همسرم تصمیم گرفتیم با کمک همدیگر تغییر جدی در زندگیمان بهوجود آوریم.
از همین نویسنده و همین انتشارات کتاب آرامش مالی رو خونده بودم . در کمال تعجب وقتی شروع به خواندن این کتاب کردم متوجه شدم انگار صرفا نام کتاب و برخی جزییات تغییر کرده و دوباره کتاب قبلی رو غالب
من این کتاب رو تا نصفه خوندم متن کتاب خوب ترجمه شده فقط موضوعی که باید بدونید اینه که محتوای کتاب برای زندگی در آمریکاست یعنی اگه کسی قصد داره آمریکا یا کانادا زندگی کنه تا حدی مطالب مفیده ولی برای
کتاب جالبیه بنظر میاد با سبک زندگی تو ایالات متحده مطابقت داره ولی بسیاری از چیزهاییکه میگه هم با من تطبیق داشت مثلا وام نگیرید و…بنظر چیزایی عجیب و غریب بودن مثلا من تا حالا به بیمه فکر نکرده بودم!!!):آموزش