کتاب با عشق و معصومیت
معرفی کتاب با عشق و معصومیت
کتاب با عشق و معصومیت نوشتهٔ جان ونک و ترجمهٔ پریسا خسروی سامانی است. انتشارات پارسیک این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی مجموعه مقالاتی در شناخت زندگی و آثار «جروم دیوید سلینجر» (نویسندهٔ رمان «ناتور دشت») است.
درباره کتاب با عشق و معصومیت
کتاب با عشق و معصومیت شما را با زندگی و آثار «جروم دیوید سلینجر» آشنا میکند. گفته شده است که این کتاب، نخستین اثر دربارهٔ آثار و زندگی این نویسندهٔ مشهور به فارسی است. کتاب در ۳ بخش به زندگی، داستانهای کوتاه و تنها رمان او، «ناتور دشت» پرداخته است. بخش نخست شامل ۲ مقالهٔ مشهور دربارهٔ زندگی نویسنده است. مقالهٔ اول با عنوان «سانی: یک پیشگفتار»، نخستینبار در شمارهٔ پانزدهم سپتامبر ۱۹۶۱ در مجلهٔ تایم و به قلم «جان اسکو» به چاپ رسید. مقالهٔ دوم با نام «طعنهآمیز چرندیات دیوید کاپرفیلدی» و به قلم «ورن فرنچ»، یکی از بهترین و پرسابقهترین سلینجرپژوهان نوشته شده است. این مقاله از کتاب فرنچ با نام «جی. دی. سلینجر» که نخستینبار در سال ۱۹۶۳ به چاپ رسید، انتخاب شده است. مطالب بخش دوم، همگی از کتاب جان ونک با عنوان «جی. دی. سلینجر: مطالعهای دربارهٔ داستان کوتاه» (۱۹۹۱) انتخاب شدهاند. ۴ مقالهٔ بخش سوم برگرفته از کتاب «جی. دی. سلینجر و منتقدان» (۱۹۶۴) است. مقالات کتاب اخیر که بهکوشش «ویلیام بلچر» و «جیمز لی» جمعآوری شدهاند، یکی از بهترین منابع انتقادی در زمینهٔ شناخت سلینجر است.
«جِروم دیوید سلینجر» معروف به «جی. دی. سلینجر» در اول ژانويهٔ سال ۱۹۱۹ در مَنهتن نيويورک به دنيا آمد. او یک نويسندهٔ آمريكایی بود. جی. دی. سلینجر پس از اتمام تحصيلات ابتدايی، به دانشكدۀ نظامی والی پِنسيلوانيا فرستاده شد و آنجا عنوان بدترين دانشجوی تاريخ دانشكده را به دست آورد. او در ۱۸سالگی، چند ماهی به اروپا رفت و بهمحض برگشتن به آمريكا، در سال ۱۹۳۸، وارد يكی از دانشگاهها شد، اما باز هم تحصيلاتش را نيمهكاره رها كرد. سلینجر در جوانی عاشق «اونا اونيل» شد و تا توانست برايش نامه نوشت؛ بااينحال «اونا اونيل» با «چارلز چاپلين» ازدواج كرد. سلینجر در سال ۱۹۴۰ اولين داستانش را به نام «جوانان» در یک مجله چاپ کرد و سپس وارد ارتش شد. او در ارتش، بهعنوان گروهبان يكم پياده در جنگ جهانی دوم شركت كرد. وقتی متفقين در خاک فرانسه و ساحل نورماندی پياده شدند، شجاعت زيادی از خودش نشان داد. «ناتور دشت» را سلينجر در سال ۱۹۴۵ بهعنوان نخستین رمانش نوشت و توانست آن را در سال ۱۹۵۱ بهطور رسمی و بهصورت كتاب در آمريكا و بريتانيا به چاپ برساند؛ بااينحال چاپ اين كتاب، بهبهانۀ اينكه غيراخلاقی است، در مناطقی از آمريكا ممنوع شد و در سال ۱۹۹۰ از طرف انجمن كتابخانههای ايالاتمتحده نیز جزو كتابهای ممنوعالچاپ اعلام شد. از رمانها و داستانهای بلند او میتوان به اینها اشاره کرد: ناطور دشت (ناتور دشت)، فرنی و زویی، تیرهای سقف را بالا بگذارید، نجاران و سیمور، جنگل واژگون، ۱۶ هپورث، ۱۹۲۶. مجموعه داستانهای او عبارتند از: این ساندویچ مایونز ندارد، دلتنگیهای نقاش خیابان چهلوهشتم، هفتهای یهبار آدمو نمیکشه، نغمهٔ غمگین، یادداشتهای شخصی یک سرباز، دختری که میشناختم. از آثار سلینجر برای تولید آثاری در قالبهای دیگر نیز اقتباس شده است. داریوش مهرجویی، کارگردان و فیلمنامهنویس ایرانی، فیلم «پری» را با برداشتی آزاد از رمان «فرنی و زویی» اثر سلینجر ساخته است؛ همچنین مهرجویی در فیلم «هامون» از زبان شخصیت اصلی، اشارهای به آن دارد. کتاب ناتور دشت نیز در سریال Ghost in the Shell: Stand Alone Complex موردبحث قرار گرفته است. جی. دی. سلینجر در ۹۱سالگی، در ۲۷ ژانويهٔ ۲۰۱۰، به مرگ طبيعی درگذشت.
خواندن کتاب با عشق و معصومیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران مطالعه دربارهٔ نویسندهها پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه