کتاب حیات و حیات هوشمند
معرفی کتاب حیات و حیات هوشمند
کتاب حیات و حیات هوشمند گردآوریشده توسط میثم توکلی بینا و ترجمهٔ زینب خدایی و ریحانه بی آزاران است و انتشارات پارسیک آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب حیات و حیات هوشمند
دانش تجربی نوین، بهویژه در چند دههٔ اخیر، تصویری تازه و شگفتانگیز از جهان را برابر ما گشوده است. تصویری که نهتنها ابعاد حیرتآور و تازهای از جهان را مکشوف ساخته، بلکه موقعیت انسان را در هستی و نیز معنای زندگی و آفرینش را با پرسشهایی بنیادین روبهرو کرده است. اهمیت این پرسشها بهویژه در آن است که علاوه بر منظر علمی، از نظرگاه فلسفی و دینی نیز همیشه جذاب بودهاند، زیرا پاسخ به پارهای از این پرسشها، به دلیل ماهیت هستیشناسانهشان، همواره در زیست فرهنگی و معنوی انسان تاثیر تعیینکنندهای داشتهاند.
مجموعهٔ ما و جهان میکوشد با تکیه بر دانش تجربی نوین، علوم محض و علوم انسانی پاسخهایی نو برای بنیادیترین پرسشهای ما دربارهٔ انسان و جهان فراهم آورد. هریک از کتابهای این مجموعه، با محور قراردادن یکی از این پرسشها، کوشیده است اگر نه پاسخی قطعی، اما دستکم تصویری نسبتا کامل از ابعاد گوناگون پرسش مورد بحث و پاسخهای داده شده ارایه نماید.
این مجموعه به همت دفتر مطالعات علم و دین-موازی تدوین و ترجمه شده و در قالب دفترهایی با همکاری انتشارات پارسیک منتشر شده است.
خواندن کتاب حیات و حیات هوشمند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزههای علم و دین پیشنهاد میکنیم.