معرفی و دانلود کتاب اینک اولویت در چیست pdf + خلاصه رایگان

۲.۳ امتیاز(از ۴ رأی)
گری همل، مهدی شفقتی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اینک اولویت در چیست

کتاب اینک اولویت در چیست نوشتهٔ گری همل و ترجمهٔ مهدی شفقتی است. انتشارات آوند دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب اینک اولویت در چیست

کتاب اینک اولویت در چیست دربارهٔ این سخن گفته است که چگونه در دنیای پر از تغییرات بی‌امان، رقابت‌های بی‌رحمانه و نوآوری‌های بی‌توقف می‌توانیم برنده باشیم. کتاب حاضر دعوت بلندآوایی است از همهٔ رهبران و مدیران تا به بازآفرینی مدیریت، آن‌طور که ما می‌شناسیم، دست یابند و در مفروضات بنیادینی که از نظام سرمایه‌داری، نهاد‌ها و دنیای حرفه‌ای انسان سراغ داریم، بازنگری کنند.

خواندن کتاب اینک اولویت در چیست را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران راه‌وروش موفق‌شدن در کسب‌وکارها پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اینک اولویت در چیست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباینک اولویت در چیست
عنوان دیگرچگونه در دنیای مملو از تغییرات بی امان، رقابت‌های بی‌رحمانه و نوآوری‌های بی توقف برنده باشیم
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
نویسندهگری همل
مترجممهدی شفقتی
انتشاراتانتشارات آوند دانش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۱۰/۲۷
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.