کتاب من، تو، موسیقی
خواندن نظراتمعرفی کتاب من، تو، موسیقی
کتاب من، تو، موسیقی نوشتهٔ کاملیا مسیح است. نشر سیزده این کتاب آموزش موسیقی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب من، تو، موسیقی
کتاب من، تو، موسیقی حاصل تجربهای است که در طول نیمقرن دوران آموزش و فعالیت نویسنده و برخورد او با شاگردانی که آموزشی بدون این روش داشتهاند، کسب شده و این انگیزهای برای نویسنده شد تا روشی را که سالها است از آن استفاده کرده و نتیجهای مثبت گرفته، برای هنرجویان موسیقی بهشکلی بسیار ساده و خلاصه آماده کند. این کتاب بر این باور است که موسیقی هم مانند همهٔ زبانهای دنیا از حروف و خصوصیات خاصی برخوردار است. نویسنده در این کتاب، شما را با ابزار اولیهٔ این زبان زیبا آشنا میکند.
خواندن کتاب من، تو، موسیقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به هنرجویان موسیقی در همهٔ سنها پیشنهاد میکنیم.
مکالمه زبان انگلیسی + گرامر در ۶۰ روز (دوره متوسطه تا فوق پیشرفته)
بهنام محقق
داستان یکصد سنفونی دوستداشتنیپل گراب
سلفژ موسیقی ایرانینستوه رمضانی
جزیره مثنوی؛ پیر چنگیمولانا جلالالدین محمد بلخی مولوی
رسالهی موسیقی از دُرّةالتّاج لغرّةالدّباج؛ جلد دومقطبالدین محمود بن مسعود شیرازی
مکالمه زبان انگلیسی + گرامر در ۶۰ روزبهنام محقق
جزیره مثنوی؛ ناقه صالحجلالالدین محمد بلخی
جزیره مثنوی ؛ فرار از عزرائیلمولانا جلالالدین محمد بلخی مولوی
جزیره مثنوی ؛ صیاد سایهمولانا جلالالدین محمد بلخی مولوی
جزیره مثنوی؛ خاراندن پشت شیر و خر برفت و خر برفتجلالالدین محمد بلخی
جشن و موسیقی در فرهنگهای شهری ایرانیساسان فاطمی
رسالهی موسیقی از دُرّةالتّاج لغرّةالدّباج؛ جلد اولقطبالدین محمود بن مسعود شیرازی
جزیره مثنوی ؛ بازرگان و طوطیجلال الدین محمد بلخی (مولانا)
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب خوبیه و خلاصه خوبی از نت خوانی پیانو رو میگه. تا یه جایی جزئیات رو طوری بیان میکنه که حس میکنی کتاب رو که تموم کنی، میتونی بشینی پشت پیانو و یه قطعه رو بنوازی. اما ۱۲ صفحه آخر
هر چی روی خرید میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته ولی هر گتاب دیگه ای رو امتحان کردم شد. لطفا بررسی کنید.