کتاب ماجراهای هاپو، لانه چند طبقه
معرفی کتاب ماجراهای هاپو، لانه چند طبقه
کتاب ماجراهای هاپو، لانه چند طبقه نوشتهٔ گریگور آستیر و ترجمهٔ صوفیا محمودی است. کتاب چ (بخش کودک و نوجوان «نشر چشمه») این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر که برای کودکان نوشته شده، دومین جلد از مجموعهٔ «ماجراهای هاپو» است.
نشر چشمه را ناشری ادبی میدانند، اما کتابهای این نشر فقط به کتابهای ادبیاش خلاصه نمیشود و در حوزههای دیگری نیز نظیر فلسفه، سیاست، اقتصاد، کودک و نوجوان، موسیقی، سینما، تئاتر، تاریخ و اسطوره و… کتاب منتشر کرده است. کتاب چ، بخش کودک و نوجوان انتشارات چشمه، از سال ۱۳۶۴ شروع به چاپ کتاب کرده است. سالهای ابتدایی تعداد کتابهای چاپشده بسیار اندک بود، اما رفتهرفته روند چاپ کتاب شکلی صعودی به خود گرفت؛ تا اینکه سال ۱۳۸۸ بیش از ۲۷۰ کتاب منتشر کرد؛ کتابهایی در حوزههای مختلف.
درباره کتاب ماجراهای هاپو، لانه چند طبقه
کتاب ماجراهای هاپو، لانه چند طبقه که با تصویرسازیهای «ولادیمیر سوتهیف» منتشر شده، کودک را با «پهلوان گربه»ای که با بدجنسی با هاپو حرف میزند، همراه میکند. او به هاپو میگوید که «الان… ناهارت را… میخورم… بهبه چه مزهای میدهد!» و هاپو به گربه میگوید که اگر «جرئت داری بیا بخور. من هم حسابت را میرسم.». این بگومگو به کجا خواهد رسید؟ داستان را بخوانید.
خواندن کتاب ماجراهای هاپو، لانه چند طبقه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» پیشنهاد میکنیم.