معرفی و دانلود کتاب ۱:۲۰ بامداد pdf + خلاصه رایگان

۴.۶(از ۷ امتیاز)
محمد مردانیان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ۱:۲۰ بامداد

کتاب ۱:۲۰ بامداد نوشتهٔ محمد مردانیان است و انتشارات مانیان آن را منتشر کرده است. موضوع این کتاب وقایع ۷۲ ساعت قبل و بعد از ترور حاج قاسم سلیمانی است.

درباره کتاب ۱:۲۰ بامداد

کتاب ۱:۲۰ بامداد پیرامون شهادت سردار سلیمانی تالیف شده است.

کتاب حاضر که ۱:۲۰ دقیقه بامداد نام‌گذاری شده است به‌صورت اختصاصی به ترور و حواشی پس از آن و ۷۲ ساعت قبل و بعد از شهادت سردار پرداخته است.

خواندن کتاب ۱:۲۰ بامداد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران تاریخ معاصر ایران پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۱:۲۰ بامداد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:۱:۲۰ بامداد
قیمت کتاب:۵۸۸۰۰ تومان

۱۴۰۲/۰۱/۰۴

سلام لطفاً این کتاب و به لیست بی نهایت اضافه کنید

۱۴۰۴/۱۲/۲۴

این کتاب خیلی خوب بود جز بهترین کتاب های تاریخ دنیا هستش توصیه میکنم حتمااا بخونیدش❤️

۱۴۰۴/۰۵/۱۸

سلام من کتاب رو بخاطر شخصیت داستان دوست داشتم با اینکه همه مطالب رو توی مستند ها شنیده بودم قبلا اشتباهات تایپی داشت بعضی صفحات و پاراگراف ها دو بار بارگذاری شده بود

۱۴۰۳/۰۵/۱۳

عالی از نظر مندنمره ۱۹ بخصوص از صفحه ۳۴به بعدش اما کتاب یهود این نویسنده یچیز دیگس..

۱۴۰۲/۰۱/۰۷

کتاب عالی و کاملی هست ، ولی بین کتاب های این نویسنده(محمد مردانیان) کتاب ژنرال برتری میکند