کتاب رازهایی درباره زنان که هر مردی باید آن ها را بداند
معرفی کتاب رازهایی درباره زنان که هر مردی باید آن ها را بداند
کتاب رازهایی درباره زنان که هر مردی باید آن ها را بداند نوشتهٔ باربارا دی آنجلیس و ترجمهٔ هادی ابراهیمی و ویراستهٔ محمد تحریرچی است و انتشارات نسل نواندیش آن را منتشر کرده است. رازهایی درباره زنان کتابی فوقالعاده دربارهٔ عشق و روابط جنسی برای زنان و مرد زندگیشان است؛ کتابی که عوامل سردمزاجی جنسی زنها را برمیشمرد و از اخلاق زنها برای مردان میگوید.
درباره کتاب رازهایی درباره زنان که هر مردی باید آن ها را بداند
کتاب رازهایی درباره زنان که هر مردی باید آن ها را بداند همانی است که زنها همواره انتظار انتشار آن را میکشیدند. کتابی که میتوانند به مرد زندگیشان هدیه دهند تا آنها همه چیز را دربارهٔ زنها بیاموزند و به مرد زندگیشان بگویند: «این را بخوان تا همه چیز را دربارهٔ من بدانی.»
اساسیترین نیاز زنها این است که آنها را بشناسند، محترم بشمارند و همانطور که هستند، دوستشان بدارند و آنها را بپذیرند. کتاب رازهایی دربارهٔ زنها پاسخ دی آنجلیس به تمام درخواستهایی که زنان از مردان دارند و تمام سوالاتی که مردان راجعبه زنان دارند. این کتاب شامل تمامی چیزهایی است که زنها آرزو دارند که ای کاش مردها میدانستند.
این کتاب دعوتی است از مردها که زنها را به گونهای جدید، آن گونه که هرگز قبلا تجربه نکردهاند، ببینند و درک کنند.
دی آنجلیس رازهایی دربارهٔ زنان را برای این نوشته که به مردها کمک کند تا زنان را بهتر درک کنند و بیشتر دوست داشته باشند و دوستها، پدرها، برادرها، همکارها و سرانجام شوهرهای بهتری برای زنها باشند. همچنین این کتاب را از آن رو نوشته که به زنها کمک کند نیازها، طبیعت و مکنونات قلبی خود را با مرد زندگیشان بهتر در میان بگذارند.
این کتاب درهای ارتباط و وضوح میان زنان و مرد زندگیشان را میگشاید. زنان با مطالعهٔ این کتاب میآموزند نیازهای خود را بهتر ابراز کنند تا نامزد/همسرشان آنها را بهتر درک کنند. این کتاب موجب آسایش، آرامش، قدرت و انگیزهٔ هرچه بیشتر زنان میشود و به آنها این احساس را میدهد که در سفر خود تنها نیستند. این کتابْ مردان و زنان را چند قدم به ایجاد روابطی صمیمیتر، ارضاکنندهتر و عاشقانهتر که همواره رؤیای آن را در سر میپرورانند، نزدیکتر میکند.
فصلها و بخشهای کتاب از این قرار هستند:
فصل (۴): زنها نیاز دارند احساس امنیت کنند
فصل (۵): زنها دوست دارند احساس ارتباط و متصل بودن کنند
فصل (۶): زنها نیاز دارند احساس ارزشمند بودن کنند
فصل (۷): هفت باور نادرست مردها دربارهٔ زنها
بخش دوم: آنچه زنها دوست دارند مردها دربارهٔعشق، صمیمیت و ارتباط بدانند.
فصل (۸): کاری نکنید که زن عاقل و سربه راه خود را به یک دیوانهٔ زنجیری بدل کنید؟!
فصل (۹): چگونه در خارج از اتاقخواب نیز معشوق مطلوبی باشیم؟
فصل (۱۰): رازهایی دربارهٔ روشها و سبکهای ارتباطی زنها
فصل (۱۱): ده عادت ارتباطی مردها که زنها را عصبی میکند
فصل (۱۲): آنچه زنها از شنیدن آنها بیزارند و آنچه دوست دارند بشنوند
بخش سوم: آنچه زنها دوست دارند مردها دربارهٔ روابط جنسی بدانند
فصل (۱۳): رازهایی دربارهٔ خواستههای جنسی زنها رازهایی دربارهٔ خواستههای زنها در بستر
فصل (۱۴): هجده عامل سرد مزاجی جنسی زنها
فصل (۱۵): بیست عامل تحریککنندهٔ جنسی زنها
خواندن کتاب رازهایی درباره زنان که هر مردی باید آن ها را بداند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
پیش از هر چیز، این کتاب بیشتر برای زنها نوشته شده است تا بخوانند. این کتاب فقط برای این نوشته نشده است که به مردها در این زمینه کمک کند. این کتاب دعوتی است از زنها که خودشان را بهتر بشناسند. چراکه آنها بهدرستی تمامی احساسات خود را بهخوبی درک نمیکنند. دلایل رفتارها و واکنشهای خود را نمیفهمند و نمیدانند چرا چنین نیازهایی را دارند و چرا نمیتوانند به راحتی این بخشهای وجودی خود را به مردهای زندگیشان ابراز کنند.
زنان بعد از خواندن این کتابْ میتوانند آن را به همسران خود هدیه دهند.
اما چند پیشنهاد برای زنان داریم:
- آن را برای نامزد/همسر ناکامتان بفرستید. گرچه حال رابطه شما با او پایان یافته است اما با این کار در حق همسر بعدی او لطفی کردهاید. شاید اگر همچنان او را دوست دارید راههای برگشتی را با این کار دوباره به روی خود باز کنید.
- آن را به آن دسته از دوستان یا همکاران مرد خود بدهید که اصلا در روابطشان موفق نیستند. همسر آیندهٔ آنان روزی از شما تشکر خواهد کرد!
- آن را به پدر خود بدهید. هیچگاه برای هیچ کاری دیر نیست. مادرتان از توجه شما ممنون خواهد شد.
- آن را به پسر خود بدهید (البته اگر به سنی رسیده است که قدر آن را بداند.) آیا دوست نداشتید کسی قبلا این کتاب را به نامزد/همسر ناکام شما داده بود؟
درباره باربارا دیآنجلیس
باربارا دی آنجلیس، روانشناس، مشاور روابط، سخنران و نویسندهٔ آمریکایی در زمینهٔ رشد شخصی در تاریخ ۴ مارچ ۱۹۵۱ متولد شده است. او کارشناسی ارشد خود را در روانشناسی از دانشگاه سیرا گرفته و دکترای خود را در روانشناسی از دانشگاه کلمبیا پسیفیک دریافت کرده است.
آثار باربارا دیآنجلیس از پرفروشترین کتابهای روانشناسی است که بیش از ۸ میلیون نسخه از آن فروخته شده و در سراسر جهان به بیشتر از بیست زبان به چاپ رسیده است. اولین کتاب او، چگونه میتوان عشق ورزید؟ یکی از پرفروشترین کتابهای زمان خود شد؛ و برندهٔ جایزهٔ Infomercial به عنوان بهترین کتاب سال ۱۹۹۴ انتخاب شد. از میان کتابهای دیگر او میتوان به آیا تو آن گمشدهام هستی؟ رازهایی دربارهی مردان و راهنمای زناشویی موفق اشاره کرد.
بخشهایی از کتاب رازهایی درباره زنان که هر مردی باید آن ها را بداند
«زنها دوست دارند مردها چه چیزی دربارهٔ آنها بدانند؟
این کتاب را با اعتراض از جانب زنی که دوستش دارید و زنی که شما را دوست دارد شروع میکنم:
ما زنها دوست داریم مردها ما را درک کنند. و به خوبی بفهمند که چرا این طور هستیم و چنین خواستههایی داریم.
هنگامی که ما را درک نمیکنید. آن گاه سر خورده و مأیوس میشویم.
اما حقیقتی که وجود دارد ـ و اعتراف نیز همین است ـ که گاهی اوقات ماخودمان نیز به خوبی خود را درک نمیکنیم.
برای نمونه، چرا چنین است که در یک لحظه زنی بسیار قوی و تواناست و در لحظهٔ بعد بسیار ضعیف و شکننده به نظر میرسد؟
چه چیزی موجب میشود که وقتی حال ما خوب است، الههای قوی و نیرومند باشیم، و هنگامی که خوشحال نیستیم، همچون دختربچهٔ کوچک و ترسیده، عاجز باشیم؟
چرا میتوانیم مشوقی خوب، حمایتگری قوی، پشتیبانی باوفا و مشاوری دوراندیش برای دیگران باشیم، اما نمیتوانیم همین کارها را همیشه در حق خودمان انجام دهیم؟
چرا و چگونه است که از عهدهٔ مسئولیتهای بسیاری به خوبی برمیآییم، اما لحظهٔ بعد آن مسئولیتها بر روی دوش ما سنگینی میکنند و از شدت عجز و ناتوانی خود را پنهان میکنیم؟
قابلیت و توانایی عشق ورزیدن در ما از کجا میآید؟
چرا به راحتی میتوانیم از خود و نیازهایمان به نفع دیگران چشم پوشی کنیم؟
چرا اینگونه به نظر میرسد که بیش از مردان به وقت، توجه، تسلی خاطر و آرامش نیاز داریم؟
چرا همین گونه هستیم؟
ما زنها میدانیم که مردها این سؤالات را دربارهٔ ما از خودشان میپرسند. چه اعتراف بکنیم و چه نکنیم، خود ما نیز پاسخ این پرسشها را به درستی نمیدانیم. خبر خوبی که در این رابطه وجود دارد این است که در نهایت ناشناخته بودنشان این دلایل وجود دارند و این که در واقع برای احساسات و رفتارهای ما توضیحی وجود دارد. این پاسخها در فصول بعدی این کتاب بیان شده است و برای این نوشته شدهاند که هم برای زنها و هم برای مردها ـ هر دو ـ روشنگر باشند و اسرار طبیعت ما زنها و دل و جان و فکرمان و نیز خواستهها و نیازهای ما را فاش سازند.»
سلام وقتتون بخیر ما باید این کتابها چگونه به دسمون باید برسد دوست داریم اینها را بخوانیم