معرفی و دانلود کتاب هلن کلر که بود؟ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب هلن کلر که بود؟

کتاب هلن کلر که بود؟

۴.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب هلن کلر که بود؟

کتاب الکترونیکی «هلن کلر که بود؟» نوشتهٔ گیر تامپسون با ترجمهٔ کتایون رحیمی و ویراستاری افسانه سادات هاشمی حفظ آباد در انتشارات شانی چاپ شده است. این کتابِ مصور مناسب گروه سنی کودک و نوجوان است و به شرح زندگی جالب و زیبای هلن کلر می‌پردازد.

درباره کتاب هلن کلر که بود؟

هلن کلر دختری بود که در ۲سالگی پس از ابتلا به بیماری سختی، نابینا و ناشنوا شد. اما این محدودیت‌ها نتوانست او را در رسیدن به خواسته‌هایش متوقف کند. هلن کلر نه‌تنها خواندن و نوشتن و سایر توانایی‌های کودکان دیگر را آموخت، چندین کتاب نیز نوشت و همیشه امیدبخش نابینایان و ناشنوایان بود و هست. این کتاب با شرح ساده‌ای از زندگی او به‌همراه تصاویری مرتبط، به ما به‌شکلی دقیق و با جزئيات نشان می‌دهد که هلن کلر که بود.

کتاب هلن کلر که بود؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به مطالعهٔ زندگی‌نامه‌ٔ اشخاص برجسته پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هلن کلر که بود؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهلن کلر که بود؟
موضوعزندگی‌نامه، دانستنی‌های کودک و نوجوان