کتاب الفبای مادر شدن
خواندن نظراتمعرفی کتاب الفبای مادر شدن
«الفبای مادر شدن» نوشته محدثه قبادی(-۱۳۶۶) است و در آن اطلاعات اولیه در زمینه تولد فرزند را به بانوان جوان عرضه میکند و به پرسشهای کلیدی در این باره پاسخ میدهد.
در مقدمه کتاب میخوانیم:
حس مادر شدن و درک تجربه مادری مرحله حساسی است که هر زنی آرزو دارد آنرا تجربه کند و چه خوب میشود اگر عبور از این مرحله حساس و تجربه مادر شدن را با آگاهی شروع کنیم.
آرزوی دوری نیست اگر چند ماهیا چند سال بعد زمانیکه روی کاناپه نشسته اید و موجودی کوچک و دوست داشتنی با حرکاتش در وجودتان،یادآور میشود که موجودی شگفت انگیز به جمع خانوادهتان اضافه خواهد شد.
و شما بی صبرانه چشم انتظار درکنار همسرتان منتظر به دنیا آمدن نوزاد و فرزند دلبندتان می مانید و با هر حرکت کوچک او این انتظار بیشتر و بیشتر میشود. زمانیکه برای اولین بار باردار میشوید شما و همسرتان نخستین بار است که این مسئله را تجربه میکنید و همیشه در نخستین تجربهها ندانستن و ناآشنایی با مراحل و روند این تجربه، گذشت روزها و ماهها را چندین برابر و هر روزش را سختتر از روز دیگر میکند. اگر با هر مرحله آن آشنایی داشته باشیدو تمام وجوه آنرا بدانید و بشناسید نه تنها گذشت زمان را احساس نمیکنید بلکه هر لحظه آن برایتان لذت بخش ترمی شود. در این مجموعه سعی شده به طور کلی به سوالاتی که به عنوانیک مادر مخصوصا نو مادران که اولین بار این حس زیبا ویکتا را تجربه میکنند، پرداخته شود.
سوالاتی را که زمانی خودم برای آنها جوابی پیدا نمیکردم و این احساس ندانستن همراه با تمام ناراحتیهای جسمی و روحی، روح و جسمم را آزاری مضاعف میداد. سعی کردم در این مجموعه به بخشی از مشکلات جسمی و روحی که در دوران بارداری ایجاد میشود و راههای کاهش و درمان آن بپردازم.
تغذیهی مادران در دوران بارداری
آلن والکر
یادداشتهای مادرانه (قبل از بارداری، دوران بارداری، و بعد از بارداری)تکتم مزدگیر روزانه
کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدینایزابل گامب دراگو
شش اختلال رایج روانمحدثه قبادی
جادوی پرواز؛ آشنایی با هواپیماها، پرندگان بدون سرنشین و...شعبان مرتضیزاده نوری
هدیه ای برای مادرش.م نوری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
سلام . من تازه بچه دار شدم .واقعا کتاب عالی . هم قبل از بارداری و هم بعد از به دنیا آمدن بچه . درباره نگهداری نوزاد نکات ارزنده ایی داره
به مادران باردار و مادرانی که نوزاد دارند پیشنهاد می کنم . اطلاعاتی درباره لباس کودک . مراحل قبل بارداری . بعد از زایمان .... عالی عالی .....