کتاب وصایا الصادقین (ع)
بررسی کوتاه و ساده درباره وصیتهای امام باقر (ع) و امام صادق (ع)
معرفی کتاب وصایا الصادقین (ع)
کتاب وصایا الصادقین (ع) نوشتهٔ محمود شریعت زاده خراسانی و ویراستهٔ محمدحسن استادی مقدم است و انتشارات خادم الرضا (ع) آن را منتشر کرده است. این کتاب بررسی کوتاه و ساده درباره وصیتهای امام باقر (ع) و امام صادق (ع) است.
درباره کتاب وصایا الصادقین (ع)
کتاب وصایا الصادقین (ع) مجموعهای از وصیتهای امام باقر و امام صادق علیه السلام است که در قالب وصیت، اهداف مقدس مکتب تشیع را بیان کرده . جامعه را در مسیر صحیح و درستی تربیت میکند. کتاب حاضر خلاصهای از فرهنگ غنی و پرمایه و گسترده اخلاقی، عقیدتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خاندان عترت است که روش زندگی سالم اسلامی را به ما میآموزد. اگر همه پیروان مکتب تشیع این وصیتها را در متن برنامههای زندگی خود قرار دهند و به آن عمل کنند خیر دنیا و آخرت نصیبشان خواهد شد و در میان پیروان سایر مکاتیب دیگر هم خواهند درخشید.
خواندن کتاب وصایا الصادقین (ع) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ پیروان مکتب تشیع پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب وصایا الصادقین (ع) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | وصایا الصادقین (ع) |
| عنوان دیگر | بررسی کوتاه و ساده درباره وصیتهای امام باقر (ع) و امام صادق (ع) |
| موضوع | حدیث، کلام و عقاید، اخلاق اسلامی |
| نویسنده | محمود شریعت زاده خراسانی |