کتاب طراحی و پیاده سازی داشبوردهای سازمانی
معرفی کتاب طراحی و پیاده سازی داشبوردهای سازمانی
کتاب طراحی و پیاده سازی داشبوردهای سازمانی نوشتهٔ سعید روحانی و سوگل ربیعی ساوجی است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب طراحی و پیاده سازی داشبوردهای سازمانی
کتاب طراحی و پیاده سازی داشبوردهای سازمانی کوشیده مبانی نظری و حرفهای داشبوردهای اطلاعاتی در سازمان را مرور کند و نقشۀ راه طراحی و پیادهسازی این داشبوردها را نیز ارائه دهد؛ شامل پیشنیازها، زیرساختها، متدولوژی، اصول معماری، نحوهٔ انتخاب ابزار. این کتاب در نهایت نمونههای کاربردی را تشریح کرده است. این اثر بهگونهای طراحی و تألیف شده است که بر مفاهیم اندازهگیری کسبوکار، بصریسازی داده و پشتیبانی تصمیمگیری دادهمحور تأکید کرده است.
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب طراحی و پیاده سازی داشبوردهای سازمانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ مدیریت و سایر علاقهمندان پیشنهاد میکنیم.
حجم
۴٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه
حجم
۴٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۶ صفحه