دانلود و خرید کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت استوارت آی. دونالدسون ترجمه کبری سبزعلی یمقانی
تصویر جلد کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت

کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت

معرفی کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت

کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت؛ در بهبود زندگی روزمره، سلامت، دانشگاه، محیط کار و جامعه نوشتۀ استوارت آی. دونالدسون و میهالی سزیکزمیهالی و جین ناکامارو و ترجمۀ کبری سبزعلی یمقانی و لیلا پیری و احمد شریفان است و کلید پژوه آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت

در جامعه امروزه، برای حل‌کردن بسیاری از مشکلات که برخی از آن‌ها شامل ارتباطات انسان‌ها در جامعه کنونی هم می‌شود؛ نیاز به روش‌هایی نوآورانه و خلاقانه داریم. این روش‌ها وقتی‌که بر اساس تحقیقات پیشرفته باشند، موفقیت‌آمیز خواهند بود.

کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت نتیجه گردهمایی است که در دانشگاه کلرمونت گرادیوت در سال ۲۰۰۹ برگزار شده است. در آنجا مهم‌ترین دانشمندان و محققان در زمینه روان‌شناسی مثبت دعوت شدند تا درباره استراتژی‌های جدید برای ارتقای ۱) کیفیت زندگی روزمره و ۲) کیفیت سیستم آموزشی و مدرسه‌ها و ۳) کیفیت کاری سازمان‌ها، زندگی کاری و به طور کلی جوامع در دنیا توضیحاتی بدهند.

دکتر دونالدسون استاد روان‌شناسی، مدیر موسسه تحقیقات و ارزیابی‌های سازمانی و رئیس دانشکده علوم رفتاری و سازمانی در دانشگاه کلرمونت گرادیوت است. او تاکنون به کمک همکارانش تقریباً ۲۰۰ گزارش مختلف و مقالات علمی نوشته است و در بیش از ۱۰۰ سازمان مختلف، به کار مشاوره پرداخته است. همچنین جوایز مختلفی را از نهادهای مختلف روان‌شناسی دریافت کرده است. دکتر سزیکزمیهالی یک استاد برجسته دانشگاه در زمینه روان‌شناسی در دانشگاه کلرمونت گرادیوت و یکی از محققان و متفکران پیشرو در زمینه روان‌شناسی مثبت است. مشخص‌ترین کار او، تحقیق در زمینه خلاقیت و نوآوری است. او بنیان‌گذار مرکز تحقیقاتی "کیفیت زندگی" (QLRC) هم هست که یک مرکز تحقیقاتی است که درباره روانشناسی مثبت و همچنین درباره توانایی‌های انسانی مانند خلافت و غیره تحقیق می‌کند. دکتر ناکامارو استاد دانشگاه در دانشکده علوم رفتاری و سازمانی دانشگاه کلرمونت گرادیوت است و همچنین یکی از مدیران مرکز QLRC.

کتاب پیش‌رو، بحثی استراتژیک در زمینه این رشته است که در حال توسعه است. به علاوه این کتاب تلاشی برای بررسی چالش‌هایی است که در محیط‌های کاری و محیط‌های آموزشی با آن روبه‌رو هستیم. در ۴۵ سال گذشته، معمولاً به افراد و سازمان‌ها گفته می‌شود که چه کارهایی را نباید انجام دهند. ولی معمولاً مشخص نمی‌شود که این افراد و سازمان‌های چه کارهایی را باید بکنند. در این کتاب سعی شده است تا به این موضوع پرداخته شود. نویسندگان کتاب، کتاب را با تعریفی از روان‌شناسی مثبت شروع می‌کنند و سپس تاریخچه مختصری از آن بیان می‌کنند. تمام ۱۳ فصل این کتاب را می‌توانیم به چهار زیرگروه عمده تقسیم کنیم: ۱) بررسی عمده روان‌شناسی مثبت کاربردی ۲) ارتقای کیفیت سلامتی و آموزشی ۳) ارتقای کیفیت کاری و سازمانی ۴) پیشنهادهایی برای به‌کارگیری بهتر روان‌شناسی مثبت در زندگی.

خواندن کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همۀ کسانی که می‌خواهند زندگی شغلی و فردی بهتری داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کاربردهای اجرایی روان شناسی مثبت

«در سه فصل اول، روان‌شناسی مثبت کاربردی بررسی می شود. اول از همه، بیان می‌شود که قصد عمده روان‌شناسی مثبت، ارتقای رفاه انسان‌هاست و هدفش محدود به برطرف کردن مشکلات انسان‌ها نمی‌شود (در فصل ۲). در فصل های بعدی، دو موضوع مختلف به شکل مجزا بررسی می‌شوند: احساسات مثبت در انسان‌ها (در فصل ۳) و نقاط قوت شخصیتی (در فصل ۴). هر فصل، یک ساختار اساسی دارد و در هر فصل مدارک و شواهدی علمی مرتبط با مطالب آن فصل، اعمال می‌شود. در هر فصل، بر اساس یافته‌های علمی، روش‌هایی نوآورانه برای اعمال مطالب موجود در آن فصل نیز آورده می‌شود. به عنوان مثال در فصل ۲، درباره سنجش رفاه در سطح بین المللی مطالبی بیان شده است و مدارک و شواهی در ارتباط با فضای سبز و آلودگی هوا و غیره نیز در این‌باره ارایه شده است. هر کدام از نویسندگان این کتاب بر روی نیاز به متمرکز شدن بر روی روش خاصی که سازمان‌ها، افراد و نهادها می‌توانند با استفاده از روان‌شناسی مثبت رفاه، احساسات مثبت و شخصیت افراد را ارتقاء دهند؛ متمرکز شده‌اند. در بخش بعدی، چهار فصل وجود دارد که در این فصل ها مطالبی درباره این که روان‌شناسی مثبت چگونه می‌تواند سلامت و رفاه فردی را افزایش دهد و به افراد افسرده کمک کند و کیفیت آموزش را ارتقاء دهد؛ وجود دارد. به عنوان مثال در فصل ۵ بر روی اثری که اعتماد به نفس و عزت نفس به مردم و دادن حمایت اجتماعی به آن‌ها بر روی بالا بردن کیفیت بهداشت دارد مطالبی عنوان شده است. در فصل ۶، درباره اثری که روان‌شناسی مثبت بر روی درمان کردن بیمارانی که مبتلا به افسردگی هستند مطالبی مفیدی عنوان شده است. به همین منوال هم در فصل‌های ۷ و ۸ نقش مهمی که روان‌شناسی مثبت در مدارس و دانشگاه‌ها و نهادهای آموزشی دارد مطالبی بیان شده است. در بخش سوم متن، در سه فصل درباره کاربرد روان‌شناسی مثبت در محیط‌های کاری موضوعاتی عنوان شده است. مانند رشد و اهمیت روان‌شناسی سازمانی مثبت (POP؛ فصل ۹)، کارهای سازمانی اجتماعی و تولید هویت مثبت در محیط کار (فصل ۱۰) و اثرات رهبری فضیلانه بر روی عملکرد کاری (فصل ۱۱). پیام این فصل‌ها هم این است که سازمان‌ها را می‌توان به گونه‌ای طراحی کرد تا تبدیل به محیطی شوند که تجربیات مثبت کارکنان را افزایش دهند و کیفیت زندگی آن‌ها را بیشتر کنند و "انحراف مثبت" را در آن‌ها زیاد کنند که این کار در نهایت منجر به بالا رفتن کفیت عملکرد شود. نهایتاً در فصل ۱۲ درباره استفاده از روان‌شناسی مثبت به عنوان روشی برای ارتقای کیفیت زندگی در بزرگسالی در محیط کار مطالبی عنوان می شود. در بخش نهایی، فصل ۱۳ و جدول پس نگاشت، کاربرد روان‌شناسی مثبت برای ارتقای وضعیت بهداشتی، تحصیلاتی، کاری و اجتماعی افراد به شکل خلاصه بیان می شود. بین این دو فصل پایانی، نکاتی برای ایجاد تعادل بین حالت ایده آل تلاش کردن برای ارتقای تجربیات انسانی و طی مراحل مخصوص برای حرکت کردن در آن جهت، بیان می شود. علاوه بر آن، ویراستاران این کتاب هم محققان و هم دانشمندان این رشته را تشویق می‌کنند که درباره میزان اثربخشی مطالعات انجام گرفته تحقیق کنند و از طریق ارزیابی‌های سیستماتیک اطمینان داشته باشند که کاربردهایی که در اینجا ارایه شده است؛ مفید هستند.»


نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۹۹۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۷۱ صفحه

حجم

۹۹۲٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۷۱ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان