کتاب درآمدی بر نظریه کدگذاری
معرفی کتاب درآمدی بر نظریه کدگذاری
کتاب درآمدی بر نظریه کدگذاری نوشتهٔ سان لینگ و چائوپینگ شینگ با ترجمهٔ حسام الدین شریفی و کبری علی محمدی در انتشارات دانشگاه شاهد منتشر شده است.
درباره کتاب درآمدی بر نظریه کدگذاری
کتاب درآمدی بر نظریه کدگذاری یکی از کتابهای تخصصی و کاربردی حوزهٔ ریاضیات است که به نظریهٔ ریاضی ارتباطات میپردازد.
برای نخستینبار کلود شانون در سال ١٩۴٨ مقالهٔ «نظریهٔ ریاضی ارتباطات» را منتشر کرد که در آن نشان داد برای یک کانال ارتباطی پارازیتدار، عددی بهعنوان ظرفیت کانال وجود دارد که در صورت بهکارگیری روشهای مناسب کدگذاری و کدگشایی، ارتباط معتبر با هر سرعت کمتر از ظرفیت کانال قابل دستیابی است. این مقاله تولدی شد برای نظریهٔ کدگذاری که حوزهای از مطالعات دربارهٔ انتقال دادهها از طریق کانالهای پارازیتدار و کشف پیامهای خطادار است. نظریهٔ کدگذاری در حدود بیش از نیمقرن، رشدی شگفتانگیز پیدا کرده است. این نظریه در بیشتر حوزهها، از سیستمهای ارتباطی و پخشکنندههای لوح فشرده گرفته تا فناوری ذخیرهسازی بسیار کاربرد داشته است. حال این کتاب به معرفی مفصل و موشکافانهٔ نظریهٔ کدهای بلوکی پرداخته و آغازی برای موضوعات پیشرفتهتر نظیر کدهای BCH، کدهای گپا و الگوریتم سودان برای کدگشایی فهرستی نیز هست. در طراحی کدهای خوب، مسئلهٔ کرانها و کدگشایی مسئلهای اساسی است که اهمیت آن بهطور برجسته نمایان شده است. طی تلاش بهمنظور یافتن کدهای مناسب برای اهداف کاربردی، پژوهشگران با عبور از کدهای بلوکی به نمونههای دیگر نظیر کدهای پیچشی، کدهای توربو، کدهای فضا – زمان، کدهای زوجآزمایی کمتراکم و حتی کدهای کوانتومی پرداختهاند. از طرف دیگر، باتوجهبه اهمیت حوزههای ریاضی مانند جبر، ترکیبات و هندسه در نظریهٔ کدگذاری، این رشته علاوه بر مهندسان و دانشمندان علوم کامپیوتر، موردتوجه ریاضیدانان نیز هست.
خواندن کتاب درآمدی بر نظریه کدگذاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دانشجویان ریاضیات پیشنهاد میکنیم.
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۹۰ صفحه
حجم
۱٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۹۰ صفحه
نظرات کاربران
معرفی کتاب به دیگران
این کتاب رو استاد مون به زبان اصلی معرفی کرده بود من ترجمه اش رو پیدا کردم و راضی هستم هنوز کامل نخوندم ولی برای من که زبانم خیلی خوب نیس خوب بود و کارم راحت تر شد