دانلود و خرید کتاب سوالات زیبا وارن برگر ترجمه رضا اردلان

کتاب سوالات زیبا

نویسنده:وارن برگر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سوالات زیبا

کتاب سوالات زیبا نوشتهٔ وارن برگر و ترجمهٔ رضا اردلان است که انتشارات شنیدار آن را منتشر کرده است. این کتاب روش‌های ایجاد ایده‌های فوق‌العاده را آموزش می‌دهد.

درباره کتاب سوالات زیبا

کتاب سوالات زیبا در تلاش است راهکارهایی را برای افزایش خلاقیت و ایجاد ایده‎‌های جدید پیشنهاد دهد. ایدهٔ اصلی کتاب این است که ایده‌های نو از سوالات زیبا شروع می‌شوند. همچنین مثال‌هایی را بیان می‌کند که در آن افراد می‌توانند خلاقیت خود را بروز دهند؛ به‌شکلی که برای افراد راحت‌تر و ملموس‌تر باشد.

بعد از خواندن این کتاب می‌توانید به سؤال‌های زیر پاسخ دهید:

١. دلیل برتری طوفان پرسشی نسبت به طوفان فکری چیست؟

۲. موسسهٔ «سؤال درست» دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد؟

٣. یک کودک ۴ساله به‌طور میانگین در روز چند سؤال می‌پرسد؟

خواندن کتاب سوالات زیبا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به افرادی که مایلند خلاقیت خود را افزایش دهند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب سوالات زیبا

«عطش یک کودک برای کسب دانش به حدی قوی است که او را وادار به پرسیدن سؤال‌های مداوم می‌کند ؛ ولی پس از ورود به مدرسه، تمایل باطنی افراد برای پرسش به دلیل مطالعه و حفظ کردن حقایق و اعداد و ارقام جهت

قبولی در امتحانات، کاهش می‌یابد. مطالعه ی بی وقفه احتمالاً به اخذ نمرات خوب کمک می‌کند، اما از آنجایی که تبدیل به یک وظیفه می‌شود، شوق سؤال پرسیدن را کم کرده و یا به طور کلی از بین می‌برد.

این کتاب، دلیل نیاز ما به پرسیدن سؤال‌های بیشتر را بیان می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه با پرسیدن سؤالات مناسب می‌توانید فرصت‌های جدید ی در زندگی و کسب و کارتان کشف کنید. با مطالعه این کتاب به قدرت واقعی

کودکان همواره در حال پرسیدن سؤالات مختلف هستند؛ سؤالاتی از قبیل «چرا من نمی توانم پرواز کنم؟»، «جمعیت جهان چقدر است؟» و «اگر زمین در حال چرخش است، چرا ما از روی آن نمیافتیم؟».

عطش یک کودک برای کسب دانش به حدی قوی است که او را وادار به پرسیدن سؤالهای مداوم می کند؛ ولی پس از ورود به مدرسه، تمایل باطنی افراد برای پرسش به دلیل مطالعه و حفظ کردن حقایق و اعداد و ارقام جهت

قبولی در امتحانات، کاهش مییابد. مطالعه ی بی وقفه احتمالاً به اخذ نمرات خوب کمک می کند، اما از آن جایی که تبدیل به یک وظیفه می‌شود، شوق سؤال پرسیدن را کم کرده و یا به طور کلی از بین می‌برد.

این کتاب، دلیل نیاز ما به پرسیدن سؤال‌های بیشتر را بیان می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه با پرسیدن سؤالات مناسب می‌توانید فرصت‌های جدیدی در زندگی و کسب و کارتان کشف کنید. با مطالعه این کتاب به قدرت واقعی

«سؤال زیبا» پی خواهید برد؛ قدرتی که استفاده از آن می‌تواند زندگی هر کسی را دگرگون کند. بهترین روش برای رسیدن به پاسخ‌هایی که در زندگی به آن‌ها نیاز داریم، پرسیدن سؤال‌های زیباست. سؤال‌های مناسب ما را در

شناسایی مشکلات، یافتن راه‌حل‌ها و درک نحوه تبدیل راه‌حل‌ها به واقعیت یاری می‌دهند.»

عطش یک کودک برای کسب دانش به حدی قوی است که او را وادار به پرسیدن سؤال‌های مداوم می‌کند؛ ولی پس از ورود به مدرسه، تمایل باطنی افراد برای پرسش به دلیل مطالعه و حفظ کردن حقایق و اعداد و ارقام جهت قبولی در امتحانات، کاهش می‌یابد.
هدی✌
مطالعهٔ بی‌وقفه احتمالاً به اخذ نمرات خوب کمک می‌کند، اما از آنجایی که تبدیل به یک وظیفه می‌شود، شوق سؤال پرسیدن را کم کرده و یا به طور کلی از بین می‌برد.
چگونه می‌توان سؤال‌هایی زیبا که زندگی را دگرگون می‌کند، پرسید؟