دانلود و خرید کتاب سوالات زیبا وارن برگر ترجمه رضا اردلان

کتاب سوالات زیبا

نویسنده:وارن برگر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سوالات زیبا

کتاب سوالات زیبا نوشتهٔ وارن برگر و ترجمهٔ رضا اردلان است که انتشارات شنیدار آن را منتشر کرده است. این کتاب روش‌های ایجاد ایده‌های فوق‌العاده را آموزش می‌دهد.

درباره کتاب سوالات زیبا

کتاب سوالات زیبا در تلاش است راهکارهایی را برای افزایش خلاقیت و ایجاد ایده‎‌های جدید پیشنهاد دهد. ایدهٔ اصلی کتاب این است که ایده‌های نو از سوالات زیبا شروع می‌شوند. همچنین مثال‌هایی را بیان می‌کند که در آن افراد می‌توانند خلاقیت خود را بروز دهند؛ به‌شکلی که برای افراد راحت‌تر و ملموس‌تر باشد.

بعد از خواندن این کتاب می‌توانید به سؤال‌های زیر پاسخ دهید:

١. دلیل برتری طوفان پرسشی نسبت به طوفان فکری چیست؟

۲. موسسهٔ «سؤال درست» دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد؟

٣. یک کودک ۴ساله به‌طور میانگین در روز چند سؤال می‌پرسد؟

خواندن کتاب سوالات زیبا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به افرادی که مایلند خلاقیت خود را افزایش دهند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخش‌هایی از کتاب سوالات زیبا

«عطش یک کودک برای کسب دانش به حدی قوی است که او را وادار به پرسیدن سؤال‌های مداوم می‌کند ؛ ولی پس از ورود به مدرسه، تمایل باطنی افراد برای پرسش به دلیل مطالعه و حفظ کردن حقایق و اعداد و ارقام جهت

قبولی در امتحانات، کاهش می‌یابد. مطالعه ی بی وقفه احتمالاً به اخذ نمرات خوب کمک می‌کند، اما از آنجایی که تبدیل به یک وظیفه می‌شود، شوق سؤال پرسیدن را کم کرده و یا به طور کلی از بین می‌برد.

این کتاب، دلیل نیاز ما به پرسیدن سؤال‌های بیشتر را بیان می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه با پرسیدن سؤالات مناسب می‌توانید فرصت‌های جدید ی در زندگی و کسب و کارتان کشف کنید. با مطالعه این کتاب به قدرت واقعی

کودکان همواره در حال پرسیدن سؤالات مختلف هستند؛ سؤالاتی از قبیل «چرا من نمی توانم پرواز کنم؟»، «جمعیت جهان چقدر است؟» و «اگر زمین در حال چرخش است، چرا ما از روی آن نمیافتیم؟».

عطش یک کودک برای کسب دانش به حدی قوی است که او را وادار به پرسیدن سؤالهای مداوم می کند؛ ولی پس از ورود به مدرسه، تمایل باطنی افراد برای پرسش به دلیل مطالعه و حفظ کردن حقایق و اعداد و ارقام جهت

قبولی در امتحانات، کاهش مییابد. مطالعه ی بی وقفه احتمالاً به اخذ نمرات خوب کمک می کند، اما از آن جایی که تبدیل به یک وظیفه می‌شود، شوق سؤال پرسیدن را کم کرده و یا به طور کلی از بین می‌برد.

این کتاب، دلیل نیاز ما به پرسیدن سؤال‌های بیشتر را بیان می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه با پرسیدن سؤالات مناسب می‌توانید فرصت‌های جدیدی در زندگی و کسب و کارتان کشف کنید. با مطالعه این کتاب به قدرت واقعی

«سؤال زیبا» پی خواهید برد؛ قدرتی که استفاده از آن می‌تواند زندگی هر کسی را دگرگون کند. بهترین روش برای رسیدن به پاسخ‌هایی که در زندگی به آن‌ها نیاز داریم، پرسیدن سؤال‌های زیباست. سؤال‌های مناسب ما را در

شناسایی مشکلات، یافتن راه‌حل‌ها و درک نحوه تبدیل راه‌حل‌ها به واقعیت یاری می‌دهند.»

کسب‌وکارها همیشه باید این چهار سؤال زیبا را بپرسند: چرا؟ چرا که نه؟ چه می‌شود اگر؟ چگونه؟
هدی✌
مطالعه‌ای توسط پل هریس (روانشناس دانشگاه هاروارد) نشان می‌دهد که کودکانِ بین ۲ تا ۵ ساله در مجموع حدود ۴۰ هزار سؤال می‌پرسند.
سیستم آموزشی متداولِ مدارس؛ نابودگرِ تمایل ذاتی کودک برای سؤال پرسیدن
هدی✌
حقایق فقط به اندازه سؤال‌هایی که ما می‌پرسیم، ارزش دارند.
هدی✌
اکثر اوقات سؤال‌های ما از پاسخشان مهم‌تر هستند.
هدی✌
در نیمه نخست قرن بیستم، دختربچه‌ای از پدر عکاسش پرسید که چرا باید برای دیدن عکس‌هایی که از او گرفته، منتظر بماند. تعجبی ندارد که پاسخ فنی پدر نه‌تنها برای دختربچه، بلکه برای خود پدر نیز راضی کننده نبود. سؤال دخترش به شدت ذهن او را مشغول کرد و تصمیم گرفت پاسخ بهتری برای آن بیابد. در نهایت او پس از سال‌ها آزمایش به راه‌حلی دست یافت: دوربین فوری پولاروید.
هدی✌
آنچه واقعاً باعث منحصر به فرد بودن ما می‌شود، تمایل ذاتی ما برای سؤال پرسیدن است.
هدی✌
مطالعهٔ بی‌وقفه احتمالاً به اخذ نمرات خوب کمک می‌کند، اما از آنجایی که تبدیل به یک وظیفه می‌شود، شوق سؤال پرسیدن را کم کرده و یا به طور کلی از بین می‌برد.
هدی✌
عطش یک کودک برای کسب دانش به حدی قوی است که او را وادار به پرسیدن سؤال‌های مداوم می‌کند؛ ولی پس از ورود به مدرسه، تمایل باطنی افراد برای پرسش به دلیل مطالعه و حفظ کردن حقایق و اعداد و ارقام جهت قبولی در امتحانات، کاهش می‌یابد.
هدی✌
یادتان باشد سؤالاتِ «چه می‌شود اگر؟» یا «چگونه» همواره شما را به سمت خلق ایده‌ای نوین و ناب سوق می‌دهد؛ پس از آن‌ها غافل نشوید.
هدی✌
ذهن خود را به دوران کودکی‌تان برگردانید؛ همانطور که در زمان کودکی برای هر چیزی یک «چرا؟» داشتید، اکنون نیز سعی کنید به مسائل همانگونه نگاه کنید و یک چرا در انتهای هر چه می‌بینید یا می‌شنوید، قرار دهید.
هدی✌
برخی از افراد فقیر، ظاهراً خوشحال‌تر از افراد ثروتمند هستند. چگونه چنین چیزی ممکن است؟ این افراد قدردان موارد اساسی در زندگی خود هستند؛ دوستان و خانواده یا لذت‌های ساده مانند سرگرمی‌ها یا تعلق به یک جامعه کوچک. آن‌ها موهبت‌های خود را شمرده و برای آنچه دارند، قدردان هستند. از سوی دیگر، افراد ثروتمند هرگز این سؤال ضروری را نمی‌پرسند؛ شاید چون مجبور نیستند. به جای این کار، آن‌ها برای رسیدن به داشته‌های بیشتر تلاش می‌کنند و هرگز از آنچه دارند، راضی نیستند.
هدی✌
یافتن کلید خوشحالی ما با یک سؤال ساده آغاز می‌شود: «چه چیزهایی دارم که برای آن‌ها احساس قدردانی به من دست می‌دهد؟»
هدی✌
هنگامی که متوجه شدیم باید تغییری ایجاد کنیم، آنگاه می‌توانیم بپرسیم: «اگر مسیری متفاوت را طی کنم چه؟» و پس از آن باید بپرسیم: «چگونه شروع کنم؟»
هدی✌
داشتن یک زندگی زیبا و هدفمند با پرسیدن سؤال‌های زیبا رابطه مستقیم دارد.
هدی✌
یافتن پاسخ مناسب کاملاً به مطرح کردن سؤالات مناسب بستگی دارد.
هدی✌
ارائه کردن ایده به تنهایی کافی نیست؛ این ایده‌ها باید واقع‌گرایانه و امکان‌پذیر باشند تا بتوان آن‌ها را عملی کرد. برای حرکت از ایده به سمت عمل باید سؤال «چگونه؟» را مطرح کنید.
هدی✌
پرس‌وجوی ارتباطی، فرآیند ارتباط برقرار کردن بین ایده‌ها و ترکیب نمودن آن‌ها با یکدیگر است.
هدی✌
هنگامی‌که وارد بازار کار یا دانشگاه می‌شویم دیگر توانایی خود را برای پرسیدن سؤالات مؤثر از دست داده‌ایم؛ یعنی دقیقاً زمانی که سؤالات ما می‌توانند تفاوت زیادی ایجاد کنند.