دانلود و خرید کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند جیمز کچلج ترجمه امیر خزاعی
تصویر جلد کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند

کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند

معرفی کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند

کتاب الکترونیکی «پیاده سازی موفق شبکه هوشمند» نوشتهٔ جیمز کچلج با ترجمهٔ امیر خزاعی و حمیدرضا مصدق حصار و مهران قاسم پور و محسن ربیعی در انتشارات نگاران سبز چاپ شده است.

درباره کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند

افزایـش هزینه‌های تولیـد، انتقـال و توزیـع انـرژی الکتریکـی از یـک سـو و فرسـودگی دارایی‌های شـبکه در کنار بـه‌روز‌نبـودن دانـش نیـروی کار از سـوی دیگـر شرکت‌های بـرق را وادار می‌سازد بـا سـرعت بیشـتر به‌سوی کارآمـدی حرکـت کنند. گسـتردگی شبکه‌های توزیـع نیـروی بـرق با وجـود واحدهـای پرتعـداد تولیـد پراکنده و منابـع انـرژی تجدیدپذیـر، حجم بالای داده‌های کنتورهای هوشـمند و تنگناهـای مالی، ضـرورت اصلاح بی‌درنگ فرایندهـا و فناوری‌ها را در شرکت‌های توزیع نیـروی برق بیش از گذشـته نمایان سـاخته اسـت.  پیاده‌سازی موفق شبکهٔ هوشمند راهکاری مناسب برای حل مشکلات حال و آینده خواهد بود که با اسـتفاده از مدیریـت تحـول کسـب‌و‌کار، فنـاوری، مشـارکت مشـتریان و یکپارچه‌سـازی سـازمانی میسر خواهد شد.

عناوین فصل‌های کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند به ترتیب زیر است:

۱.اجزای پروژه شبکه هوشمند

۲.چالش‌های موجود درپروژه‌های شبکه هوشمند

۳. نقشهٔ راه پیاده‌سازی

۴. طرح کسب‌وکار

۵. انتخاب تأمین‌کنندگان

۶. ساختار سازمانی پروژهٔ شبکه هوشمند

۷. فعال‌سازی فناوری‌ها

۸. یکپارچه‌سازی سیستم

۹. دگرگونی فرایند کسب‌وکار

۱۰. مشتریان

۱۱. اهمیت شروع پروژه

۱۲. استقرار نهایی

۱۳. دانش پیاده‌سازی موفق

۱۴. مهندسی آزمون

۱۵. هنر پیاده‌سازی موفق

۱۶. گذار عملیاتی

۱۷. پایان پروژه

۱۸. توسعهٔ زیربنای شبکهٔ هوشمند 

کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دسـت‌اندرکاران، مدیران و بهره‌بـرداران شـبکه‌های توزیع نیروی برق پیشـنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب پیاده سازی موفق شبکه هوشمند

«اصطلاح مشـارکت مشـتریان بـه ایجاد فرایندها و روش‌های ارتباطـی لازم بـرای تعامل شـرکت بـا مشـتریان و ذی‌نفعان خود در طـول دوره پـروژه اشاره دارد. پیـش از مطرح‌شدن پروژه‌های شبکهٔ هوشـمند، تلاش‌های محـدودی بـرای فعال‌سازی مشـارکت مشـتریان در شرکت‌ها انجام می‌شد. همچنیـن سیستم‌های عملیاتی جدیـد مانند GIS تـا حـد زیادی بـرای جامعه نامحسـوس بودند و تنها پـس از افزایش دقت آنهـا، اثرگذاری این سیستم‌ها آشـکار شـد. بااین‌حال، پروژه‌های شبکهٔ هوشـمند تبلیغات زیادی را به وجود آورده‌اند و به دلیل اطلاعات نادرسـت و نبود آگاهی، بیشتر یک گروه کوچک پرسروصدا و فعـال سـعی می‌کنند این پروژه‌ها را مادامی که در حال پیاده‌سازی هسـتند، از مسـیر خـود منحـرف کننـد.

همچنیـن، مزایـا و ابزارهـای جدیـد بایـد بـرای مشـتریان توضیـح داده شـود؛ بنابراین همراهی مشـتری موضوعـی حیاتی برای اطمینـان از موفقیت پروژهٔ شبکهٔ هوشـمند است. در ایـن کتـاب، مشـارکت مشـتریان بر ارتباط با ذی‌نفعان و مشـتریان خارج از شـرکت تمرکـز دارد. در خصـوص مشـارکت مشـتریان، پیش‌تر، از مدیریت تغییرات نام برده شـد. در مدیریـت تغییـرات، به‌منظور اسـتفاده از سیستم‌ها و اطمینان از آگاهـی به‌موقع و تمام‌وکمال کلیـه کارمنـدان در حیـن پیشـرفت پـروژه، بر تهیه تشکیلات داخلی شـرکت از قبیـل کاربـران فعال، پرسـنل تأثیرگـذار و ذی‌نفعان داخلی تمرکز می‌شود.

امنیت سایبری

در سال‌های اخیـر، مفهـوم و ضرورت امنیت سـایبری به‌عنوان یکـی از فعالیت‌های اصلی شرکت‌ها مطـرح شـده اسـت. باتوجه‌به اینکه عملکـرد سرویس‌های بـرق، آب و گاز بر نحـوه زندگـی مـا و امنیت ملـی تأثیر می‌گذارد، ایـن موضوع باید موردتوجه جـدی قرار گیـرد. نیروهـای خـودی در صنعـت مدت‌هاست کـه از آسیب‌پذیری‌های سیسـتم آگاه هسـتند، هرچنـد عملیـات و سـازوکارهای اجزاء IT سیسـتم، بیشتر از دید کسـانی که در سـمت کسب‌وکار هسـتند، مبهم و رازآلود تلقی می‌شوند. پروژه‌های شبکهٔ هوشـمند، بـا لحاظ نمـودن جنبه‌های اتوماسـیون و ارتباطـات و همچنین قوانین بالادستی، به‌عنوان یـک کاتالیـزور برای شرکت‌ها بـه کار گرفته شده‌اند تا بررسـی کامل نگرانی‌های مربوط بـه فنـاوری و فرایندهـای کسب‌وکار و رفع ایـن نگرانی‌ها را برعهـده بگیرند. به‌طورکلی ایـن کار بـه قوی‌تر و قابل‌اعتمادترشـدن سیستم‌ها کمـک می‌کند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹۴ صفحه

حجم

۵٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۹۴ صفحه

قیمت:
۹۹,۹۹۹
تومان