کتاب جایی میان رمل ها
معرفی کتاب جایی میان رمل ها
کتاب جایی میان رمل ها نوشتهٔ مهدی اشجاری ماسوله است. انتشارات چاپ و نشر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این رمان در دوران پهلوی میگذرد.
درباره کتاب جایی میان رمل ها
«طعم خون در دهانش به شوری میزد»، جملهای است که کتاب جایی میان رمل ها با آن آغاز شده است. این رمان ایرانی با توضیح وضعیت شخصیتی آغاز میشود که کاسب، خطاط و دیوارنویس است. او یک دکان دارد؛ دکانی که بهقول راوی همه میدانند بیرونقترین کاسبی راستهْ مربوط به آن است. این دکانْ کتابفروشیای اجارهای است. مرد وارد مغازه میشود. کمی بعد سرووکلهٔ مأموران امنیت پیدا میشود. مرد گمان میکند که اینبار نوبت دستگیری اوست. نام این مرد را ابتدا از زبان مأموران مسلح میشنویم؛ «خلیل حکیمی».
خواندن کتاب جایی میان رمل ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب جایی میان رمل ها
«حالا او مانده بود و جنازه ننه نرگس که بعد از چند روز بیخبری از حالوروز عمو با شنیدن خبر دستگیری تنها فرزندش، قلب مریضش در سرمای آن روز یخ زد و همانجا جلوی در حیاط نقش بر زمین شد.»
این کتاب رو واقعا پیشنهاد میکنم. از ابتدا داستان، خواننده کنار شخصیتها قرار میگیره و مثل یه شاهد همراهشون میشه، نثر روان و جذابی داره و بهت اجازه میده به راحتی کتاب را تصویرسازی کنی. محتوای داستان هم بسیار جذاب،
واقعا بی نظیر بود ، خواننده غرق در فضای داستان می شود و پایان بسیار زیبایی داشت.