کتاب جاسوسی در حقوق کیفری سنتی و حقوق فناوری اطلاعات
معرفی کتاب جاسوسی در حقوق کیفری سنتی و حقوق فناوری اطلاعات
کتاب جاسوسی در حقوق کیفری سنتی و حقوق فناوری اطلاعات نوشتهٔ مجتبی انصاریان و جواد بزرگی است. انتشارات دیده بان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب جاسوسی در حقوق کیفری سنتی و حقوق فناوری اطلاعات
کتاب جاسوسی در حقوق کیفری سنتی و حقوق فناوری اطلاعات در بخش نخست دربارهٔ جاسوسی در حقوق کیفری سنتی سخن گفته است. در این بخش از کتاب، ابتدا کلیات جاسوسی تشریح شده، سپس به مرزگذاری مفهومی بین جاسوسی و سایر جرمها پرداخته شده و در فصل ۳ نیز دربارهٔ حقوق کیفری ایران پیش از پیروزی انقلاب در حوزهٔ جاسوسی سخن گفته شده است. این بخش با فصلی تحتعنوان « قوانین ایران از سال ۱۳۵۷ در حوزه جاسوسی» به پایان میرسد.
بخش دوم این کتاب به موضوع جاسوسی در حقوق فناوری اطلاعات پرداخته است که در این رابطه به موضوعاتی همچون الزامهای حقوق بشری در حوزه جاسوسی پرداخته شده است.
بخش سوم این کتاب حاوی نتیجهگیری پژوهش است.
خواندن کتاب جاسوسی در حقوق کیفری سنتی و حقوق فناوری اطلاعات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ حقوق جزا پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب جاسوسی در حقوق کیفری سنتی و حقوق فناوری اطلاعات
«حقوق کیفری نوین، امروزه با جرایم و مجرمانی روبهروست که از فناوری اطلاعات و پیدایش شبکه جهانی اینترنت بیشترین استفاده نابجا را خواهند برد. ماهیت و ویژگی این دسته از جرایم بهطور اساسی با جرایم سنتی تفاوت دارد، به نحوی که مجرمان در مکانهایی غیر از نقاطی که آثار و نتایج اعمال آنها ظاهر میشود، حضور دارند و به طرحریزی و اجرای جرم میپردازند. به همین سبب حقوق باید متناسب با تحولات فناوری پیش رود و با جرمانگاری مناسب از بیعدالتی و بیکیفری مجرمان رایانهای و سایبری، بهخصوص جاسوسی در فضای جدید جلوگیری کند و از سویی، مراقبت کند تا قواعد حقوق جزایی مانند لزوم رعایت مرز بین متهم و مجرم و اصول حقوق بشر تحقق یابد.»
حجم
۳٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۳۷۰ صفحه
حجم
۳٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۳۷۰ صفحه