کتاب راهنمای نگهداری از گربه
معرفی کتاب راهنمای نگهداری از گربه
کتاب راهنمای نگهداری از گربه نوشتهٔ دیوید برونر و سم استال و ترجمهٔ شایان صولتی است و انتشارات گوتنبرگ آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب راهنمای نگهداری از گربه
ممکن است برخی از افرادی که تمایل به نگهداری از گربه دارند، اطلاعاتی در این باره نداشته باشند و وقتی بخواهند در اینترنت جستوجو کنند، به مطالب منسجم و علمی دست پیدا نکنند. کسانی که گربهها را دوست دارند و میخواهند از آنها نگهداری کنند، برایشان بسیار مهم است که به صورت صحیح و درستی از گربهها مراقبت کنند و از طرف دیگر، برای رسیدن به پاسخ سؤالاتشان مزاحم کسی نشوند. کتاب راهنمای نگهداری از گربه بهترین منبع برای این افراد است که پاسخ تمام پرسشهایشان را در این کتاب بجویند و دیگر نیازی نباشد در جای دیگر جستوجو کنند.
فصلهای این کتاب از این قرار هستند:
فصل نهم: انواع بیماریها و اقدامات درمانی در شرایط اورژانسی
فصل دهم: نکات تکمیلی برای سرپرستان گربه
فصل یازدهم: پرسشهای متداول سرپرستان گربه
خواندن کتاب راهنمای نگهداری از گربه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کسانی که گربه دارند یا میخواهند از گربه نگهداری کنند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای نگهداری از گربه
«اندازهگیری هوش گونههای غیرانسانی بهاندازهی انسان آسان نیست و مشکلاتی بههمراه دارد. با این وجود دانشمندان معتقدند که گربه یکی از باهوشترین گونهها در بین حیوانات خانگی است. این موضوع را بهراحتی از روشی که گربه هر کنج و سوراخ سنبهی محیط ناآشنا را وارسی میکند، میتوان درک کرد. گربهها با آزمایش و مشاهده یاد میگیرند. آنها بهراحتی با تقلیدکردن از سرپرست خود میتوانند در کابینت را باز کنند، کلید چراغ را بزنند و یا حتی دری را با استفاده از دستگیره باز کنند. بهخصوص این ویژگی در بچهگربهها که آمادگی بیشتری برای آموزش دارند، بیشتر دیده میشود. بچهگربهها از مشاهدهی رفتار مادر خود یاد میگیرند که در موقعیتهای مختلف چه کاری باید انجام دهند. برخی از متخصصین بر این باورند که هوش یک گربهی بالغ بهاندازهی یک بچهی ۲ یا ۳ ساله است. گربهها سریع یاد میگیرند اما متأسفانه و یا خوشبختانه خلاف سگها که فرمانبرداری بیشتری دارند، گربهها فقط زمانی که انجام کاری باب میلشان باشد آن را انجام میدهند که این موضوع خود باعث جذابیت آنها است. آنها شکارچیانی تنها هستند که نیازی به برآوردهکردن نیازهای دیگران را احساس نمیکنند. گربهها با قابلیت تسلطیافتن در انجام رفتارها و کارهای پیچیده به دنیا میآیند اما انجامدادن آنها بستگی به نظر شخص شخیص خودشان دارد. تنها ۲ راه برای ترغیبکردن آنها برای انجام رفتاری وجود دارد؛ اولی غذا است و دومی تحسینکردن آنها بهعنوان موجودی منحصربهفرد، دوستداشتنی و باهوش.»
برای کسی که تازه میخواد یه سری اطلاعات عمومی راجع به گربه ها و مراقبت ازونا داشته باشه خوبه من که راضی بودم
متاسفانه همین کتابو باز میکنم منو از برنامه طاقچه میندازه بیرون