معرفی و دانلود کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد سوم، دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد سوم، دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار)
off
٪۷۰
subscriptionAvailable

کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد سوم، دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار)

۵.۰(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد سوم، دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار)

کتاب دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار (جلد سوم) نوشتهٔ بنفشه رسولیان بروجنی است و در نشر مهرستان برای کودکان منتشر شده است.

درباره کتاب دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار (جلد سوم)

این کتاب داستان یک پسربچهٔ بامزه است که با برادر و ۲ خواهر و مادربزرگ و یک بچه جن و یک بز در یک خانه زندگی می‌کنند. البته که بز در حیاط می‌ماند. پسربچه‌ٔ داستان در تابستان به مغازه پدرش می‌رود و همراه او کار می‌کند و هر بار درگیر یک دردسر تازه می‌شود.

مجموعه کتاب‌های کودک نشر مهستان را مادر و پدرانی نوشته‌اند که همیشه دغدغه داستان خوب برای کودکانشان دارند. این کتاب‌ها با تصاویر جذاب و داستان‌های خنده‌دار هم به کودکان آموزش می‌دهد هم آن‌ها را سرگرم می‌کند.

خواندن کتاب دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار (جلد سوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد سوم، دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ماجراهای من و بقیه (جلد سوم، دردسرهای الاغ قرمز شاخ دار)
موضوع:داستان کودک و نوجوانان
نویسنده:بنفشه رسولیان بروجنی