کتاب بازاریابی پرمحتوا
معرفی کتاب بازاریابی پرمحتوا
کتاب بازاریابی پرمحتوا نوشتهٔ جو پولیزی است و با ترجمهٔ سجاد بهجتی در انتشارات آریانا قلم منتشر شده است. این کتاب به شما یاد میدهد چگونه داستان متفاوتی روایت کنید، صدایتان را در ازدحام تبلیغات به گوش مخاطب برسانید و با بازاریابی کمتر، مشتری بیشتری به دست آورید.
درباره کتاب بازاریابی پرمحتوا
ظاهراً هرچقدر «محتوا» ارزان و ارزانتر شود، «توجه مخاطب» گران و گرانتر میشود. در هیاهوی پیامها صدای ما شنیده نمیشود، تبلیغات ما دیده نمیشوند، مخاطب توجهی به ما و کسبوکارمان نمیکند، مگر اینکه دربارهٔ خودش با او صحبت کنیم، دربارهٔ نیازهایش، دربارهٔ علاقهمندیهایش، دربارهٔ اهدافی که دنبال میکند، آنوقت است که صدایمان برای او کمی آشناتر میشود و احتمالاً توجه بیشتری به ما میکند.
این کتاب شروع مناسبی برای «مسیر آشنایی و بازکردن سر صحبت با مخاطب» است. مثالهای کاربردی که در بخشهای مختلف کتاب مطرح شده است، کمک میکنند موضوع شفافتر شود و ابعاد بیشتری از محتوا را بشناسیم.
در نگاه اول شاید به نظر برسد که کتاب بازاریابی پرمحتوا مختص مدیران و کارشناسان واحد بازاریابی سازمان است، اما همانطور که نویسنده اشاره میکند، این کتاب از جهات مختلفی میتواند موردنیاز مدیران ارشد، کارشناسان و صاحبان کسبوکارها و استارتآپها نیز باشد؛ هم ازاینجهت که با شناخت هدف و فعالیتهای کلیدی محتوا و بازاریابی محتوایی میتوانند تصمیمهای صحیحتری در این حوزه اتخاذ کنند و همراه تیم بازاریابی شوند و هم ازاینجهت که تأثیر تلاشهای تیم محتوا فقط معطوف به مشتریان بیرونی سازمان نیست و تهیه و انتشار محتوای خوب و ارزشمند میتواند در انگیزهبخشی به کارکنان و غنیکردن شغلشان و درگیرکردنشان با کار تأثیر بسزایی داشته باشد.
خواندن کتاب بازاریابی پرمحتوا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه بازاریابی در کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بازاریابی پرمحتوا
«در سال ۲۰۰۱ شروع به استفاده از عبارت بازاریابی محتوایی کردم (در این کتاب، بازاریابی محتوایی زیاد به گوشتان میخورد). یک سال قبلازآن در این حوزه (که درحالحاضر «صنعت بازاریابی محتوایی» نام دارد) در یکی از شرکتهای رسانهای بنگاه به بنگاه به نام پنتون مدیا، واقع در کلیولند (اهایو) شروع به کار کردم.
به مدت سیزده سال (هفت سال در پنتون مدیا و شش سال در مؤسسهٔ بازاریابی محتوایی) این فرصت در اختیارم بود که با برخی از بهترین برندهای جهانی در هر حوزه، از خدمات مالی گرفته تا خردهفروشی و حملونقل، همکاری کنم، که بودجههای بازاریابیشان هوش از سرتان میبرد. همچنین با صدها شرکت از کوچکترینها همکاری کردم که آه در بساط نداشتند: از تهویهٔ مطبوع و گرمایش گرفته تا حسابداری و شرکتهای محوطهسازی.
از کلیهٔ مدیران ارشد بازاریابی گرفته تا صاحبان کسبوکارهای کوچک، معتقد بودند مشکلات و چالشهای متفاوتی دارند. ولی واقعاً اینطور نبود. وضعیت آنها مانند وضعیت شرکت خودم بود. میخواهید رازش را بدانید؟ رازش این است:
مشتریانتان به شما، محصولات یا خدماتتان اهمیتی نمیدهند. آنها به خودشان اهمیت میدهند.
قبل از ادامهٔ مطالعهٔ این کتاب، باید در وهلهٔ نخست حقیقت فوق را بپذیرید. اغلب ما حس میکنیم محصول یا خدمات فوقالعاده و شگفتانگیزی برای ارائه به افراد داریم. درواقع اینطور نیست... حداقل اینکه چیزی نیست که مشتریان نتوانند جای دیگری پیدا کنند. اگر واقعاً چنین حقیقتی وجود دارد، چطور میتوانیم توجه و اعتماد مشتریان را به خود جلب کنیم تا درنهایت از ما خرید کنند و برای خرید بیشتر برگردند؟»
سوال بکنید و به پرسش ها جواب دهید. به این طریق میتوانید محتوای کوتاهی تولید کنید که در نهایت افراد را به سمت وب سایت بکشاند. محتوا را روی تابلویی از پرسش و پاسخ های مورد علاقه تان ارسال کنید. از کاربران
خیلی ابتدایی و پیش پا افتاده بود که میشد با دوتا سرچ تو گوگل پیدا کرد حتی کامل تر از این کتاب.حیف وقت و انرژی ای که برای این کتاب بزاری😐