دانلود و خرید کتاب پیانو ایرانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب پیانو ایرانی

کتاب پیانو ایرانی

گردآورنده:منیژه سعیدی
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پیانو ایرانی

کتاب پیانو ایرانی (جلد اول) به تألیف منیژه سعیدی، مجموعه قطعات آموزشی براساس کتاب اول هنرستان تا‌ر و سه‌تار استاد روح‌اللّه خالقی است که در انتشارات کارآفرینان فرهیخته جهان چاپ شده است. این اثر همچنین شامل آثاری از اساتید بزرگ موسیقی ایران همچون، کلنل علی‌نقی وزیری، بزرگ لشگری، همایون خرم، مرتضی‌خان محجوبی، موسی معروفی و ... است. کتاب پیانو ایرانی حاوی قطعاتی است که توسط مؤلف کتاب (منیژه سعیدی) به اجرا درآمده است. کتاب صوتی پیانوی ایرانی نیز از طاقچه قابل دریافت است.

درباره کتاب پیانو ایرانی (جلد اول)

کمبود کتابی مدون صرفاً جهت آموزش پیانو ایرانی در گام‌ها یا کوک‌های ایرانی که بتوان آن را با شیوه استاد محجوبی نواخت یا به عبارتی دیگر کتابی که در جهت تداوم شیوه‌های نوازندگی تار و سه تار، برای پیانو، نویسنده را بر آن داشت که به نوشتن این کتاب روی آورد تا بدین وسیله قابلیت‌های این ساز در جهت ارائهٔ موسیقی ایرانی و هم‌نوازی با ساز‌های ایرانی و جواب آواز نشان داده شود. علاقه‌مندان به نواختن قطعات ایرانی با پیانو که همیشه با معضل عدم وجود منابع پیانو ایرانی مواجه هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند. جلد اول کتاب پیانو ایرانی بر اساس کتاب اوّل هنرستان روح اللّه خالقی تنظیم شده که برای تار و سه‌تار و ویولن نوشته شده است. این کتاب برای تدریس در آموزشگاه ها و هنرستان و دانشگاه در سطح مقدماتی مناسب است.

کتاب پیانو ایرانی (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تنظیم این کتاب در جهت رفع نیاز هنرجویانی است که بعد از گذراندن مراحلی از پیانو کلاسیک علاقه‌مند به تغییر سبک به پیانو ایرانی هستند. 

بخشی از کتاب پیانو ایرانی (جلد اول)

«استاد علینقی وزیری متولد سال ۱۲۶۶ در تهران. اولین درس‌های موسیقی را از دایی خود دکتر حسین‌ علی قزل ایاغ آموخت. سپس نزد کشیش فرانسوی «پرژو فروا» موسیقی و اصول نت خوانی را فرا گرفت. بعد از آشنایی با درویش خان و آشنایی با آقا حسین قلی، به مکتب میرزا عبداللّه راه یافت. در طول یک سال و نیم، ردیف میرزا عبداللّه را به خط نت نوشت، سپس ردیف میرزا حسین قلی را به نت درآورد. وزیری در سال ۱۳۰۲ مدرسه عالی موسیقی را دایر کرد. عده ای از آهنگسازان و نوازندگانی چون، روح‌اللّه خالقی، ابوالحسن صبا، موسی معروفی و... از این مدرسه فارغ‌التحصیل شدند. او اولین پایه گذار موسیقی جدید ایران بعد از انقلاب مشروطه است. آثاری چند از وی: بندباز، دخترک ژولیده، ژیمناستیک موزیکال، حاضرباش، ردیف‌های عالی و... . از تألیفات وزیری دستور تار چاپ برلین، دستور ویلن، دستور جدید تار، موسیقی نظری در سه جلد، سرودهای مدارس و... را می‌توان یاد کرد. سرانجام درپاییز ۱۳۵۸ درسن ۹۲ سالگی درگذشت.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۶٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۱۸ صفحه

حجم

۶٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۱۱۸ صفحه

قیمت:
۳۴,۵۰۰
تومان