دانلود و خرید کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله یکتا اسحاقی

نویسنده:یکتا اسحاقی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله

معرفی کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله

کتاب الکترونیکی «زندگی شیرین و کمی بی‌حوصله» (جلد ۱) نوشتهٔ یکتا اسحاقی با تصویرگری «مرضیه دزفولیان‌زاده» و نشر «فکرونه» داستانی کودکانه دربارهٔ ماجراجویی‌ها و دغدغه‌های روزمرهٔ دختری به نام «مانیا» است. این کتاب با نگاهی به کنجکاوی، حل مسئله و احساسات کودکان، مخاطب را به دنیای رنگارنگ و پرهیجان کودکی می‌برد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله

«زندگی شیرین و کمی بی‌حوصله» داستانی کودکانه است که در آن «مانیا»، دختری پرجنب‌وجوش و کنجکاو، با چالش‌های روزمرهٔ زندگی روبه‌رو می‌شود. روایت کتاب از زبان خود مانیا بیان می‌شود و مخاطب را با دنیای ذهنی و احساسات او آشنا می‌کند. این اثر در فضایی شاد و پرانرژی، به موضوعاتی مانند ورود به مدرسه، دوستی با حیوانات عروسکی، تجربهٔ تنهایی، مواجهه با تکالیف مدرسه و حتی انتخاب میان خوراکی‌های سالم و ناسالم می‌پردازد. کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، تلاش می‌کند دغدغه‌های کودکانه را به تصویر بکشد و به پرسش‌های ساده اما مهم کودکان دربارهٔ جهان اطرافشان پاسخ دهد. فضای داستان، ترکیبی از شوخی، ماجراجویی و لحظات آموزنده است که برای کودکان و حتی بزرگ‌ترها جذابیت دارد.

خلاصه کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی «مانیا»، دختری بازیگوش و کنجکاو آغاز می‌شود که همیشه به دنبال کشف چیزهای جدید است و گاهی نقشه‌هایش به دردسر ختم می‌شود. او رابطهٔ نزدیکی با عروسک خرگوشی‌اش «تدی» دارد و بیشتر وقتش را با او می‌گذراند. یک روز که تدی بی‌حال است و با مانیا بازی نمی‌کند، او احساس تنهایی و بی‌حوصلگی می‌کند. مادرش خبر رفتن به مدرسه را به او می‌دهد و این موضوع برای مانیا هم هیجان‌انگیز و هم کمی ترسناک است. صبح زود بیدارشدن، روبه‌رو شدن با اولین روز مدرسه و تجربه‌های جدید، بخش‌هایی از ماجراجویی‌های مانیا را شکل می‌دهد. او با چالش‌هایی مثل انجام تکالیف، گرسنگی و پیدا کردن خوراکی مناسب روبه‌رو می‌شود و سعی می‌کند خودش راه‌حل پیدا کند. در این مسیر، مانیا یاد می‌گیرد که انتخاب‌های سالم‌تر مثل خوردن میوه می‌تواند حالش را بهتر کند و با فکر کردن به آینده، انگیزهٔ بیشتری برای یادگیری پیدا می‌کند. داستان با لحظاتی از شکرگزاری و آرزوهای کودکانهٔ مانیا به پایان می‌رسد، جایی که او با امید و شادی به فردا نگاه می‌کند.

چرا باید کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله را خواند؟

این کتاب با روایت صمیمی و طنزآمیز، دنیای ذهنی یک کودک را به تصویر می‌کشد و به دغدغه‌ها و احساسات او می‌پردازد. مخاطب با خواندن این داستان، با چالش‌های روزمرهٔ کودکان، اهمیت حل مسئله، انتخاب‌های سالم و ارزش دوستی و خانواده آشنا می‌شود. همچنین، کتاب به والدین و مربیان کمک می‌کند تا بهتر دنیای کودکان را درک کنند و با آن‌ها ارتباط برقرار کنند.

خواندن کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۷ سال به بالا که به داستان‌های ماجراجویانه و طنز علاقه دارند مناسب است. همچنین والدین، مربیان و کسانی که به دنبال راهی برای گفتگو دربارهٔ احساسات، حل مسئله و ورود به مدرسه با کودکان هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب زندگی شیرین و کمی بی حوصله

«من مانیا کوچولو هستم؛ یه دختر شیطون، ماجراجو و خب... یکم هم غرفرو! می‌دونید، وقتی چیزی رو بخوام، باید به هر قیمتی که شده به دستش بیارم. حتی اگر بابا بگه: «مانیا دخترم! این کار اصلاً به صلاح نیست!» یا مامان بگه: «آخ آخ، این دخترک باز نقشه‌ای کشیده!» ولی خب، راستش... همیشه هم نقشه‌هام جواب نمی‌ده! مثلاً یه بار تصمیم گرفتم روی مبل پرواز کنم تا زودتر به شکلات‌های بالای یخچال برسم. نتیجه؟ مبل بیچاره دو تا پای چوبیشو از دست داد و بابا دو تا دستشو روی سرش گذاشت. اما نگران نباشید، من درس می‌گیرم! (البته. دوست دارم بدونم دنیا چطوری کار می‌کنه، چرا خورشید گرمه، چرا بارون می‌باره، یا مثلاً چرا مامانا همیشه می‌فهمن ما شکلات قایم کردیم؟) ایشون تدی! بهترین خرگوش دنیا! همیشه کنارمه، هرجا که می‌رم، دنبالم میاد و ازم مواظبت می‌کنه. وقتی ناراحتم، آروم تو بغلم می‌خوابه و وقتی خوشحالم، گوش‌هاش رو مثل جارو تکون می‌ده و باهام می‌پره این‌طرف و اون‌طرف! با هم کلی بازی می‌کنیم و حتی گاهی به نظر می‌رسه حرفام رو می‌فهمه.»