کتاب هندبوک مهندسی سیستم های راداری و جنگ الکترونیک
معرفی کتاب هندبوک مهندسی سیستم های راداری و جنگ الکترونیک
کتاب هندبوک مهندسی سیستم های راداری و جنگ الکترونیک تهیهشده توسط فرماندهی سامانههای هوایی - دریایی آمریکا (بخش اویونیک) و ترجمهٔ حسین ناجی میدانی و سیدغلامرضا مشهدی و سیدعلی اکبر اخلاقی است و نشر گلسنج آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب هندبوک مهندسی سیستم های راداری و جنگ الکترونیک
کتاب حاضر مرجع کاملی جهت مفاهیم پایهای حوزه رادار و جنگال میباشد که به اختصار و سادگی، تعاریف، مفاهیم و محاسبات این زمینه را در قالب یک هندبوک عملیاتی در اختیار کاربران این حوزه قرار میدهد. این کتاب توسط دپارتمان اویونیک و سلاح نیروی دریایی امریکا تهیه و تدوین شده و در ایران ترجمه گردیده است و تمامی مبانی لازم برای فهم سیستمهای راداری و جنگال را بدون نیاز به منبع مستقلی دیگر، فراهم میآورد و مرجع مناسبی جهت کاربران فنی، مهندسان و تکنسین های حوزه سلاح محسوب میگردد.
این کتاب مشتمل بر ۹ فصل است که در ابتدای آن، مفاهیم پایهای و مبانی ریاضیاتی لازم این حوزه ارائه شده و سپس اصول سامانههای راداری و الکترواپتیکی و زیرسیستم های مربوطه تشریح میگردد و نکات فنی و کاربردی هربخش از سامانههای یادشده، همراه با طرح مثالهای عملیاتی بیان گردیده است.
خواندن کتاب هندبوک مهندسی سیستم های راداری و جنگ الکترونیک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان و علاقهمندان به حوزهٔ صنعت دریایی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هندبوک مهندسی سیستم های راداری و جنگ الکترونیک
چرخه کار (یا فاکتور کار) اندازهگیری کسری از زمان است که رادار در حال فرستندگی است. این فاکتور امر مهمی است، به این دلیل که تعیینکننده حداکثر و متوسط توان خروجی از کل انرژی خروجی رادار است. این امر بهنوبه خود، درنهایت اثرات خود را به توان سیگنال بازگشتی و همچنین ظرفیت منبع تغذیه موردنیاز و الزامات خنککننده موردنیاز برای فرستنده منعکس میکند.
هرچند استثناء وجود دارد، اندازهگیری بسیاری از فرکانسهای رادیویی (RF) بهصورت موج پیوسته (CW) و یا پالس RF صورت میگیرد. موج پیوسته یک موج و سیگنال رادیوئی بدون وقفه از یک نوسانساز میباشد. سیگنالهای رادیوئی با مدولاسیون دامنه (AM)، مدولاسیون فرکانس (FM) و مدولاسیون فاز (PM) بهعنوان موج پیوسته در نظر گرفته میشوند، زیرا که سیگنالهای رادیوئی بهطور مداوم وجود دارند. توان سیگنال مطابق با مدولاسیون با زمان متغیر است اما سیگنال رادیویی همیشه وجود دارد. از سوی دیگر، پالس RF یک سری پالسهایی است که در بین هر دو پالس، سیگنال رادیوئی وجود ندارد. کلیترین مورد از پالس RF شامل پالسهایی با عرض(PW) ثابت است که در یک بازه زمانی یا دوره (T) ثابت وجود دارند. برای سهولت بحث، فرض بر این است که همه پالسهای RF در یک قطار پالسی دامنه یکسان دارند. پالسها در یک بازه زمانی ثابت با نرخ و یا فرکانسی که به آن فرکانس تکرار پالس میگویند (PRF) و به معنای تعداد پالسهای دریافتی در هر ثانیه میباشد، ارسال میشوند. فاصله تکرار پالس (PRI) و PRF معکوس یکدیگر هستند.
حجم
۹٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه
حجم
۹٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۵۱۶ صفحه