معرفی و دانلود کتاب لانه و بچه‌های جانوران: قصه‌های علمی (۲) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب لانه و بچه‌های جانوران: قصه‌های علمی (۲)

کتاب لانه و بچه‌های جانوران: قصه‌های علمی (۲)

۵.۰(از ۲ امتیاز)
محمد رضا شمس
انتشارات:
به نشر
categoryدسته‌بندی:
کودک و نوجوان

معرفی کتاب لانه و بچه‌های جانوران: قصه‌های علمی (۲)

«لانه و بچه‌های جانوران» نوشته محمدرضا شمس( -۱۳۳۶) و به تصویرگری پژمان رحیمی‌زاده، جلد ۲ از مجموعه کتاب‌های قصه‌های علمی است و به زندگی بچه‌های جانداران گوناگون در انواع لانه‌هایی که می‌سازند می‌پردازد.
معرفی این کتاب در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لانه و بچه‌های جانوران: قصه‌های علمی (۲) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابلانه و بچه‌های جانوران: قصه‌های علمی (۲)
موضوعکودک و نوجوان

۱۳۹۹/۱۱/۱۳

برای بچه های دوم ابتدایی می‌تونه جالب باشه مربوط به درس علوم شون میشه

سمیرا آق ساقلو
۱۴۰۰/۱۱/۱۷

بسیار عالی واقعا احسنت به این نویسنده با این کتاب زیبایی که نوشتند و بچه ها رو با دنیای حیوانات آشنا کردند. تا به حال چنین کتابی نخوانده بودم.

مجموعه فرهنگ‌نامه‌ی علمی کودکان «زرافه‌ها» (Giraffes)؛ سطح ۱تصویر جلد کتاب مجموعه فرهنگ‌نامه‌ی علمی کودکان «زرافه‌ها» (Giraffes)؛ سطح ۱
لارا مارش
قصه‌ی گرگتصویر جلد کتاب قصه‌ی گرگ
ویلیــام مک‌کلیری
هندسه عصرحجری (دایره)تصویر جلد کتاب هندسه عصرحجری (دایره)
جری بایلی
میای با من دوست بشی سوار اتوبوس بشی؟ : قصه، بازی، شادی (۳)تصویر جلد کتاب میای با من دوست بشی سوار اتوبوس بشی؟ : قصه، بازی، شادی (۳)
مرتضی خسرونژاد
منم موش گرسنه می‌خورمت درسته: قصه، بازی، شادی (۱۰)تصویر جلد کتاب منم موش گرسنه می‌خورمت درسته: قصه، بازی، شادی (۱۰)
مرتضی خسرونژاد
زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیومتصویر جلد کتاب زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیوم
محمدرضا داهی
پرورش نبوغ در کودکان و دانش آموزانتصویر جلد کتاب پرورش نبوغ در کودکان و دانش آموزان
محسن فارسی
آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء سی‌امتصویر جلد کتاب آشنایی با قرآن کریم برای نوجوانان: شرح و ترجمه‌ی جزء سی‌ام
فرزانه زنبقی
دلت میخواد ماست بخری یه قصه راست بخری؟ : قصه، بازی، شادی (۲)تصویر جلد کتاب دلت میخواد ماست بخری  یه قصه راست بخری؟ : قصه، بازی، شادی (۲)
مرتضی خسرونژاد
اون شب که بارون اومد موشه لب بوم اومد: قصه، بازی، شادی (۷)تصویر جلد کتاب اون شب که بارون اومد موشه لب بوم اومد: قصه، بازی، شادی (۷)
بدن انسانتصویر جلد کتاب بدن انسان
خاویر لورنته پوکادس
ابرها منتظر نمی‌مانندتصویر جلد کتاب ابرها منتظر نمی‌مانند
مجید ملامحمدی
پسته‌های بانمکتصویر جلد کتاب پسته‌های بانمک
طیبه شامانی
حرف‌های خوبتصویر جلد کتاب حرف‌های خوب
کارل نوراک
آی بدو که دوغ آوردم قصه دروغ آوردم: قصه، بازی، شادی (۱)تصویر جلد کتاب آی بدو که دوغ آوردم قصه دروغ آوردم: قصه، بازی، شادی (۱)
زنان در آستانه فروپاشی عصبیتصویر جلد کتاب زنان در آستانه فروپاشی عصبی
پیتر ویلیام اوانز
قصه‌ی ما همین بود (۱): قصه‌های قدیمی برای نوجوانانتصویر جلد کتاب قصه‌ی ما همین بود (۱): قصه‌های قدیمی برای نوجوانان
محمد میرکیانی
سرک کشیدن زیر پوست زمینتصویر جلد کتاب سرک کشیدن زیر پوست زمین
کارن لاتچاناکِنی
ک‍ف‍ش‌ه‍ای‌ ه‍ی‍پ‍ا و ش‍ی‍پ‍ا (داستان‌های فکری: جلد ۲)تصویر جلد کتاب ک‍ف‍ش‌ه‍ای‌ ه‍ی‍پ‍ا و ش‍ی‍پ‍ا (داستان‌های فکری: جلد ۲)
مرتضی خسرونژاد
تجزیه و تحلیل سیستم‌‌ها و کاربرد آن در مدیریت آموزشی (کارشناسی ارشد علوم تربیتی)تصویر جلد کتاب تجزیه و تحلیل سیستم‌‌ها و کاربرد آن در مدیریت آموزشی (کارشناسی ارشد علوم تربیتی)
فرج اله رهنورد آهن