کتاب چگونه قانون جذب را در زندگی خود فعال کنیم؟
معرفی کتاب چگونه قانون جذب را در زندگی خود فعال کنیم؟
کتاب چگونه قانون جذب را در زندگی خود فعال کنیم؟ نوشتهٔ جک کنفیلد و ترجمهٔ سیدمحمدرضا سیدآقاست و انتشارات موسسه کلید توسعه آموزش مثبت (دید مثبت) آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب چگونه قانون جذب را در زندگی خود فعال کنیم؟
جک کنفیلد نویسندهٔ این کتاب، از وقتی حدوداًً بیستساله بود با قانون جذب سر و کار داشت. آن موقع حتی نمیدانست ازش سر دربیاورد. چیزی درونی بود. اما حالا یک رشتهٔ تحصیلی شده و کتابهای زیادی دربارهاش مینویسند و هر کسی سایتی راجع به آن زده است. بسیاری هم هستند که از اینها استفاده میکنند؛ با این حال نمیتوانند به اهداف دلخواهشان برسند. در این کتاب میخواهیم ببینیم چه چیزی سد راهشان است، آن بخشهای این تکنولوژی که تا حالا به آن پرداخته نشده چه هستند و در واقع بر آنها تمرکز کنیم.
جملهای هست که میگوید این زندگی یک امتحان است. فقط یک امتحان. اگر زندگی واقعی بود، دستورالعملهای بیشتری راجع به این که کجا برویم و چهکار کنیم دریافت میکردیم. بیشتر ما کتابچهٔ راهنمای خوب زندگی کردن را نداریم. وقتی که به دنیا آمدیم دفترچه راهنمای مصرفکننده با ما نبوده. یک دستگاه پخش خانگی دستورالعملهای بیشتری از بعضی از ما در طول زندگیمان دارد. اما وقتی به زندگیمان نگاه کنیم و به چیزهایی که در مدرسه یاد گرفتیم دقت کنیم، میبینیم بیشتر چیزهایی که یاد گرفتیم هیچ وقت استفاده نمیشوند. دانستن چند علت شروع جنگهای جهانی به چه درد ما خورده؟! به هیچ دردی!
و فقط ۳درصد از بچههایی که در آمریکا مدرسه میروند راجعبه داشتن هدف، کنترل حالات روانی و هیجاناتشان، اصول و قواعد جهانی، روابط، مهارتهای ارتباطی، ارزشها، اخلاقیات و چیزهایی که واقعاً در زندگی مهم هستند آموزش میبینند. کاری که کنفیلد در این کتاب کرده این است که چگونه قوانین جذب را در زندگی خود فعال کنیم و به کار ببریم؛ کاری که ممکن است خیلیها به شما نگویند.
خواندن کتاب چگونه قانون جذب را در زندگی خود فعال کنیم؟
خواندن این کتاب را به کسانی که میخواهند از قانون جذب سر در بیاورند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چگونه قانون جذب را در زندگی خود فعال کنیم؟
ما دو جور اقدام داریم. اقدامات واضح و اقدامات الهام شده. کارهای واضح رو انجام بدید، هر چی که هستن، بنویسید، کسایی هستن که قبلاً کاری رو انجام دادن و شما هم میخواید همونو انجام بدید، باهاشون مصاحبه کنید. اگه نویسنده هستید و دارید یه کتاب مینویسید، منو به زندگیتون جذب کنید و ازم بپرسید چطور این کارو کردی؟ چطور کتابتو چاپ کردی؟ چطوری این همه فروختی؟ چطوری این همه برنامههای جالب رادیویی ساختی؟ از بیشتر کسایی که بپرسید بهتون جواب میدن. اونا جواب سؤالای واضح رو میدن اما شما باید حواستون به الهامات هم باشه. بیشترین موفقیتتون به اون بستگی داره. یکی بهم گفت داستان جایی نوشته شده؟ گفتم نه. گفت باید باشه. گفتن، داستان فلانی تو کتاب هست؟ گفتم نه. شش هفته همین طوری گذشت. جهان داشت در میزد و بهم الهام میداد و میگفت داستانها رو تو یه کتاب بیار. آخرش گفتم آهان فهمیدم. باید داستانها رو کتاب کنم. این طوری شد که سوپ جوجه برای روح رو نوشتم. اون موقع هنوز اسم نداشت. میدونید چطوری اسمش انتخاب شد؟ منتظر یه الهام دیگه شدم.
این کتاب، در واقع پیاده شده صحبت های جک کنفیلد از روی یک کارگاه آموزشی درباره قانون جذبه خوشحالم که این کتاب رو خوندم چون بصورت خیلی خلاصه و مفید قانون جذب رو توضیح داده و واقعا ارزش خوندن داره نکته مهم
عالیی بود پقت کنم دوباره میخونمش از خوندنش ادم خسته نمیشه
سپاس گذارم عالی بود
کناب خالی دانلود شد ، نکنید این کارو بابا رایگان یعنی عشق ن توهین
به عمل کار برآید، به سخن دانی نیست. برای وقت خودتون ارزش قائل باشید و این کتاب و امثال اون رو نخونید.
خیلی عالی بود حتما بخوانید...