معرفی و دانلود کتاب هیولاها و صندلی بازی pdf + خلاصه رایگان

مفاهیم ریاضی پیش دبستانی، یکی کمتر

۳.۵(از ۳۰ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هیولاها و صندلی بازی

کتاب هیولاها و صندلی بازی نوشتهٔ استوارت جی. مورفی و ترجمهٔ هایده کروبی است و انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان) آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب هیولاها و صندلی بازی

کتاب هیولاها و صندلی بازی قصهٔ چند هیولاست که صندلی بازی می‌کنند. موسیقی که دلنگ دولونگ، تق تق و گرومپ گرومپ نواخته می‌شود، پنج صندلی پرت می‌شوند توی اتاق و با هیپ هیپ هورای هیولاها بازی شروع می‌شود. حالا شش هیولای پشمالو می‌خواهند روی پنج صندلی بنشینند. آن‌ها با موسیقی هیولایی می‌رقصند. هیولاها باید هر کدام روی یک صندلی بنشینند تا بازنده نشوند. کودکان در این کتاب با داستان و با شیوه‌ای غیرمستقیم با مفهوم کاستن آشنا می‌شوند.

خواندن کتاب هیولاها و صندلی بازی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی مناسب است و خواندن آن برای کودکان، به معلمان و مادران و پدران پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب هیولاها و صندلی بازی

دلنگ دولونگ، تق توق، گرومپ!

صدای گرپ گرپ طبل و جیلینگ جیلینگ سنج می‌آید!

همه در رفتند! پنج تا صندلی پرت می‌شوند توی اتاق.

هیپ هیپ هورا! بازی ... بازی!

صندلی‌های بازی!

شش تا هیولای پشمالو می‌خواهند روی صندلی بنشینند.

ببین چطور با موسیقی هیولایی می‌رقصند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هیولاها و صندلی بازی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هیولاها و صندلی بازی
عنوان دیگر:مفاهیم ریاضی پیش دبستانی، یکی کمتر
موضوع:دانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسنده:استوارت جی. مورفی
مترجم:هایده کروبی
انتشارات:انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۳/۱۱/۱۷

۱۴۰۲/۰۳/۲۶

خوشم نیومد😕

My silent friend book
۱۴۰۲/۰۴/۱۱

سلام خسته نباشید.🌸🌸🌸 این کتاب سعی دارد که به بچه ها بازی جدیدی رو معرفی کنه به همراه شعر اما صفحه آرایی نسبتا مناسبی ندارد. نویسنده برای جذابیت بیشتر از هیولا ها هم استفاده کرده و بازی صندلی در این داستان معرفی...بیشتر

۱۴۰۱/۱۲/۱۲

این کتاب به ما می‌گفت که اگر توی یک بازی بازنده شدی اشکالی ندارد بار دیگه برنده میشی

۱۴۰۱/۰۱/۲۵

خیلی کتاب خوبی بود از اون شش هیولا خوشم اومد همشون قشنگ بودن و متفاوت جشن گرفته بودن و بازی می کردن و برنده بازی نمی گم باید خودتون بخونید

احمد فیض آبادی
۱۴۰۰/۱۲/۰۳

خوبه

کاربر 7291906
۱۴۰۳/۰۸/۲۷

برا پسرم خیلی جذاب بود تا تهش با هم خوندیم. خیلی پیام خاصی نداره اما همون بازی هر کی رو صندلی زودتر بشینه را تو گروه هیولاها کتاب کرده و تقریبا جذاب بود.

۱۴۰۳/۰۶/۰۷

بامزه بود

۱۴۰۳/۰۳/۲۶

عاللللللللللللللللللللللللللی بود ممنون از نویسندش 😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝

۱۴۰۳/۰۳/۱۳

خیلی خوب بود باعث میشه بچه ها با باختن تو بازی کنار بیان

کاربرفرشته
۱۴۰۲/۱۱/۰۵

خیلی چرت بود اصلا نخونیدش

مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۸

من نخوندم ولی از داستان های شکلی چون خشم میاد بهش ۵ ستاره دادم چون کشیدم نقاشی خودش یک هنر ممنون از طاقچه 🙊❤️

Fatemeh 1389
۱۴۰۱/۰۳/۱۰

خوبه ولی برای بچه های زیر ۵ سال

ARIAN1393 2015
۱۴۰۱/۰۱/۱۸

عالیییییییییییییییییی خیلی خوبه ممنون از نویسنده ی کتاب ، واقعا دست نویسنده ی کتاب درد نکنه که به این خوبی نوشته.حتما بخونید