کتاب شنل قرمزی
معرفی کتاب شنل قرمزی
شنل قرمزی نوشته مونی لیم داستانی برای کودکان است که با ترجمه زهرا محمدپور در انتشارات فرشته به چاپ رسیده است. این کتاب داستان مشهور شنل قرمزی را برای کودکان روایت میکند.
درباره کتاب شنل قرمزی
روزی روزگاری، دختر کوچولویی به نام شنل قرمزی با مادرش در کنار جنگل زندگی میکرد. مادربزرگش برای روز تولد او، یک شنل قرمز کلاهدار به او هدیه داده بود. از آن روز به بعد، همه این دختر را شنل قرمزی صدا میزدند.
یک روز، مادربزرگ شنل قرمزی بیمار شد. شنل قرمزی کوچولو میخواست برود و مادربزرگش را ببیند، ولی خانه مادربزرگ شنل قرمزی در طرف دیگر جنگل بود و شنل قرمزی باید از راه پر خطر و درازی در وسط جنگل میگذشت. مادر شنل قرمزی مقداری کیک پخت. شنل قرمزی کیکها را توی سبدش گذاشت تا برای مادربزرگش ببرد. مادرش به او یادآوری کرد و گفت: وقتی از وسط جنگل رد میشوی، با هیچ غریبهای صحبت نکن.
شنل قرمزی کوچولو به راه افتاد و به وسط جنگل رسید. ناگهان گرگ گرسنهای جلوی شنل قرمزی را گرفت و از او پرسید: دختر کوچولو کجا میروی؟
شنل قرمزی جواب داد: میروم مادربزرگم را ببینم. مادربزرگم بیمار شده. گرگ به یک نقشه شیطانی فکر کرد....
خواندن کتاب شنل قرمزی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان علاقهمند به داستان مخاطبان این کتاباند.
عالیه حتما دانلود کنید 👌👌
بامزه و کودکانه ، شایدم بخاطر اینکه توی کودکی زیاد شنیدیم داستانشو ، یکم تکراری . اما پیشنهاد میکنم واسه بچه های ۳ ،۶ ساله خونده بشه😍 من برای کوچولو ها خوندم خیلی خوشش اومد و گفت خیلی خوبه
بسیار عالی
عالیه
سلام بسیار کتاب عالی بود حتما دانلود کنید
عالی
یاد مادر بزرگم افتادم عالیییییییی
#۱۴۰ داستان معروف و خاطرهانگیزی که بیشترمان از کودکی شنیدهایم. با دیدنش در بین کتابهای طاقچه خوشحال شدم و دوباره خواندمش. تنها نتیجه اخلاقی آن هم حرف نزدن با غریبههاست. البته داستان باگهای زیادی دارد؛ مثل این که چرا گرگ
یادش بخیر 😍😍😍من کلی خاطره با این داستان دارم. وقتی بچه بودم خیلی دوسش داشتم و هنوز هم به نظرم دوست داشتنیه و برای بچه های فامیل تعریفش میکنم
خیلی خوبه عالیه👌 شما هم بخونید👋👐👍🖒