معرفی و دانلود کتاب آرامش + خلاصه رایگان

نشر شهید کاظمی
categoryدسته‌بندی:
داستان ایرانی

معرفی کتاب آرامش

کتاب آرامش نوشتۀ مرتضی احمر است. این کتاب را نشر شهید کاظمی منتشر کرده است.

خواندن کتاب آرامش را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

خواندن کتاب آرامش برای افرادی که به دفاع مقدس و سرگذشت شهیدان علاقه دارند مناسب است.

درباره مؤسسه شهید کاظمی

پس از شش سال فعالیت فرهنگی و تربیتی در سال ۱۳۹۱ با گسترش فعالیت‌های خود، ترویج کتاب و فرهنگ کتاب‌خوانی را سرلوحۀ فعالیت‌های فرهنگی خود قرارداد و انتشـارات شهید کاظمی را تأسیــس کرد. این انتشارات، اکنون با بیــش از چهارصد عنــــوان کتاب، به جهاد فرهنگی در حوزة کتاب مشغول است و در سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ به‌عنوان ناشر برگزیده سال انتخاب شد.

بخش‌هایی از کتاب آرامش

نگاهش بیرون از پنجره را می‌پایید و فکرش توی خانه بود. درست یادش نمی‌آمد، شاید یک سال پیش. صدای موزون؛ اما رک و طلبکار ستاره توی سرش پیچید:

- باید شغلتون رو عوض کنید ...

انگار برق از سه‌فازش پریده باشد، چشم‌های گردشده‌اش را به او دوخت و خواست بپرسد «چرا؟» که ستاره گفت:

- دلیلش رو نپرسید که نمیتونم بگم. شما اگه من رو دوست دارید، به‌خاطر من دنبال یه شغل آبرومند باشید.

صدای بوق ممتد ماشین کناری از فکر و خیال بیرونش آورد. دندۀ ماشین را عوض کرد و اتومبیل قیقاج رفت. با بی‌حوصلگی پیچ رادیو را چرخاند. به چهارراه بعد رسیده بود. با دیدن ترافیک پشت چهارراه، دودستی روی فرمان کوبید. صدای زن گویندۀ اخبار توجهش را جلب کرد.

بر اساس تازه‌ترین تحلیل‌های مرکز آمار ایران، در سال گذشته ۴۰ درصد جمعیت ۱۰ سال به بالا در گروه شاغلان یا بیکاران قرار گرفته‌اند. بررسی تغییرات نرخ مشارکت اقتصادی حاکی از آن است که این نرخ نسبت به سال قبل، ۹ درصد افزایش‌یافته است ...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آرامش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابآرامش