کتاب دفاع شخصی به زبان ساده
معرفی کتاب دفاع شخصی به زبان ساده
کتاب دفاع شخصی به زبان ساده نوشتهٔ صادق اسکندری در انتشارات آوای چلچله شاهرود چاپ شده است. این کتاب هنر دفاع از خود را به زبان ساده شرح میدهد. بارها پیش آمده که از شرایط موجود احساس خشم داشته باشیم. در زندگی لحظاتی هست که انسان از طرف همنوع خود احساس خطر میکند؛ فرقی ندارد در خیابان، محل کار، مسافرت یا هر جایی. مسلماً یک انسان عاقل از هرگونه درگیری پرهیز میکند، اما جامعه ممکن است پر از پرخاش باشد. افرادی که نه اخلاق اجتماعی دارند و نه خود را پایبند به قانون جامعه میبینند در هر نقطه از دنیا یافت میشوند.
درباره کتاب دفاع شخصی به زبان ساده
شرایطی را در نظر بگیرید که شما به همراه خانواده در خودروی شخصی درحالیکه پشت نوبت پمپ بنزین هستید از طرف شخصی مورد فحاشی قرار میگیرید. در این شرایط شما خود را در موضع ضعف میبینید و احساس میکنید که باید خود را به افرادی که در پمپ بنزین حضور دارند و به خانواده خود اثبات کنید. حس شما این است اگر کاری نکنم تا آخر عمر پشیمانم و نمیتوانم جلوی خودم و دیگران سربلند باشم. یا این که دلگرمی خانوادهتان نسبت به خود را از دست میدهید و آنها به چشم یک انسان ضعیف به شما نگاه میکنند. در این شرایط است که آدرنالین در خون شما ترشح میشود و وارد ماجرا میشوید؛ ماجرایی که دو سر تمام باخت است. نتیجه هرچه باشد به ضرر شماست؛ کتک زدن مساوی پرداخت جریمه درج در سابقه کیفری و محرومیت از امتیازات اجتماعی است و کتک خوردن مساوی از دست رفتن سلامتی و حس غرور. اگر شما عاقل باشید به راحتی از شرایط عبور میکنید و از راههای دیگری اقدام میکنید؛ مثلا برداشتن شماره پلاک یا پیگیری قانونی با استفاده از تشخیص چهره با دوربینهای موجود در پمپ بنزین با کمک نیروی پلیس به جرم فحاشی. اما شرایط همیشه اینطور نیست.
همان شرایط را در نظر بگیرید؛ با خانواده سوار بر ماشین؛ این بار شما در راه جاده به سمت مقصدی جهت تفریح سفر میکنید.
بین راه مورد حمله عدهای زورگیر یا افرادی که تحت تاثیر مواد راونگردان اختیار خود را از دست دادهاند قرار میگیرید؛ اگر تصمیمگیری را موکول به بعد کنید ممکن است تمام اعضای خانوادهتان آسیب جدی ببینند یا کشته شوند.
کتاب دفاع شخصی به زبان ساده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای همه مفید است. حادثه خبر نمیکند پس بهتر است همه دفاع شخصی را بیاموزند.
بخشی از کتاب دفاع شخصی به زبان ساده
در عــرف مــردم، دفــاع شــخصی را مربــوط بــه فنـون گلاویزی میدانند؛ مثـل فنـون کشـتی، جـودو، جوجیتســو کــه لازمه آنهــا چســبیدن بــه حریــف و زمیــن زدن اوســت. امــا دفــاع شــخصی پیشازاین کـه یـک ورزش رزمـی باشـد، یـک اصطلاح اسـت و بـه هـر سیسـتم و روشـی کـه فـرد بـرای دفـاع از خـود و حفــظ جــان خــود میآموزد گفتــه میشود. پــس بــا ایــن حســاب آموختــن شــنا هــم میتواند یــک نــوع دفــاع شــخصی باشــد؛ چــون بــرای حفــظ جــان در برابــر خفگــی در آب کاربــرد دارد. اگــر تکبعدی بــه موضــوع نــگاه کنیــم و فقــط یــک نــوع از فنــون خــاص را مدنظر قــرار بدهیــم ً مسلماً در دنیــای واقعــی بــه مشــکل برمیخوریم. بسـیار پیشآمده کـه افـرادی باسابقه در ورزش
رزمــی در یــک درگیــری واقعــی تــوان دفــاع از خــود را نداشتهاند. عدهای را میبینم کــه تمریــن رزمــی انجــام میدهند و ساعتها وقــت خــود را صــرف تمریــن میکنند؛ امــا در یــک درگیــری ســاده از پــا درمیآیند.
در کل کتاب خوبیه اونم نسبت به قیمت پایینش چند سال کلاس دفاع شخصی رفتم هیچکدوم از نکته هایی ک تو این کتاب هستو بهم نگفتم واقعا جامع و کاربردیه
این کتابو همسرم خریده بود چند روز پیش تو خیابون براش اتفاق عجیبی میوفته ک اگه مطالب این کتابو نخونده بود معلوم نیس چه بلایی سرش میومد واقعا از نویسنده این کتاب ممنونم واقعا ارزش این کتاب خیلی بیشتر از
کتاب جامع و روانی بود ، بنظرم برای همه افراد میتونه مفید باشه ، علمی و اصولی نوشته شده ، حتما بخونین
بسیار واقع گرایانه و عالی بود
اگه فقط اطلاعاتی درباره نقاط حساس رزمی میخواید، میتونه خوب باشه. اینکه نقاط سفید و زرد و قرمز به کجاها میگن
مختصر، مفید، نسبت به حجمش کامل. طرز فکرهای اشتباه در این زمینه رو به خوبی پاسخ داد. برای افراد حرفه ای رزمی کار پیشنهاد نمیشه ولی برای مبتدیان و افراد عادی خوب است.
عالی بود
خوبه