کتاب محاسبات تاسیسات ساختمان
معرفی کتاب محاسبات تاسیسات ساختمان
کتاب محاسبات تاسیسات ساختمان نوشته سیدمجتبی طباطبایی است. این کتاب را انتشارات روزبهان منتشر کرده است.
درباره کتاب محاسبات تاسیسات ساختمان
گسترش شهرنشینی و ایجاد روزافزون مجتمعهای مسکونی و ساختمانهای مرتفع از یک سو و مسئله تأمین اقتصادی هوای مطبوع و مناسب با توجه به نیاز ساکنین و اقتضای نوع ساختمان از سوی دیگر، موجب پیشرفت سریع تکنیکهای سرمایش و گرمایش در نیم قرن اخیر گردیده است، به طوری که دانش حرارت مرکزی و تهویه مطبوع خود به چندین شاخه تخصصی تقسیم می شود که احاطه و اشراف کامل بر تمامی جزئیات سیستمهای متعارف در سطح جهان شاید پس از سالها مطالعه و تجربه عملی نیز حاصل نشود. ولی طرح کلیه سیستمهای حرارت مرکزی و تهویه مطبوع، قطع نظر از نوع آنها، بر پایه اصول مشترکی صورت میگیرد که شناخت و رعایت این اصول در دستیابی به یک سیستم گرمایش و سرمایش مطلوب نقشی تعیین کننده خواهد داشت. کتاب حاضر که حاصل مطالعه و مقابله چندین کتاب معتبر تأسیساتی آمریکا است، اطلاعات کاملی را با ذکر مثالهای حل شده متعدد تشریح میکند.
این کتاب به مباحثی مانند حرارت مرکزی، تهویۀ مطبوع، آبرسانی و دفع فاضلاب ساختمان، طرح سیستم لوله کشی گاز ساختمان، سیستم آتشنشانی ساختمان، محاسبات سریع، سیستم گرمایش آب استخر، طراحی سیستم برف آبکن، طراحی دودکش، طراحی هود و تهویۀ آشپزخانه، تهویۀ توالت، تهویۀ گاراژها میپردازد و به همراه با مجموعهای از جدید ترین کاتالوگهای وسایل تأسیساتی کارخانجات معتبر منتشر شده است.
خواندن کتاب محاسبات تاسیسات ساختمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه ساختمانسازی پیشنهاد میکنیم.
من مطالعه نکردم از اطلاعاتی که از دوستانم گرفتم بسیار جذاب وراضی کننده بود