معرفی و دانلود کتاب اتوکد را قورت بده pdf + خلاصه رایگان

شادی شیخ زاده مرند
انتشارات:
انتشارات آذرفر

معرفی کتاب اتوکد را قورت بده

کتاب اتوکد را قورت بده نوشتهٔ شادی شیخ زاده مرند است. انتشارات آذرفر این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در باب اتوکد (یک برنامهٔ کامپیوتری) است.

درباره کتاب اتوکد را قورت بده

کتاب اتوکد را قورت بده برابر با یک راهنمای آموزشی در سطح متوسط است. این کتاب شما را با اتوکد (یک برنامهٔ کامپیوتری) آشنا می‌کند.

خواندن کتاب اتوکد را قورت بده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب اتوکد (یک برنامهٔ کامپیوتری) پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اتوکد را قورت بده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباتوکد را قورت بده
فرمت کتابPDF

۱۴۰۴/۱۲/۲۰

همه نکات همراه با عکس توضیح داده شده ک یادگیری بسیار آسون کرده

۱۴۰۴/۱۲/۲۰

کتاب بسیار خوبی است روش های مختلف فراخوانی دستورات را آموزش می دهد و با شکل توضیح داده و در آخر کتاب تست های زیادی پیشنهاد شده است بسیار کاربردی می باشد

۱۴۰۴/۱۰/۱۱

کتاب بسیار مناسب آزمون های فنی حرفه ای و مجتمع فنی در کتاب آورده شده از مراحل ابتدایی تا تا مراحل پیشرفته گام به گام بیان شده درکل توصیه می‌شود و کتاب به روزی میباشد